pondělí 27. února 2017

Viza ukrajina

Ukrajina zrušila vízovou povinnost pro občany ČR bez časového omezení. Toto opatření umožňuje vstup a pobyt na území Ukrajiny bez víza v délce maximálně dnů během jakéhokoliv 1denního období. Ukrajina je hojně navštěvovaná země, každý rok sem přijede přes milionů turistů. Oblíbeným místem je Krym, ale lidé jezdí i do Karpat za krásnou přírodou a dobrodružstvím.


Na tejto stránke uvádzame zoznam krajín, kam občan Slovenskej republiky môže cestovať bez víz, s platným cestovným pasom. Odporúčame pozorne čítať poznámky v pravej časti tabuliek Bezvízový styk jednostranný a Bezvízový styk s regulačnými opatreniami aby ste sa ubezpečili, že sa poznámka vzťahuje na občanov Slovenskej republiky.

Bez vize se može boraviti do dana u periodu od dana od dana prvog ulaska. Državljanima Srbije nije potrebna viza za Ukrajinu. Rok važenja pasoša radi turističkog putovanja mora biti meseca od datuma napuštanja Ukrajine. Za putovanje u Ukrajinu našim državljanima nije potrebna viza za boravak do dana u periodu od dana od dana prvog ulaska.


Obavezna je polisa zdravstvenog osiguranja putnika. Dokaz o vakcinisanju nije potreban. Slovenskim državljanom, ki potujejo v Ukrajino, predvsem v Kijev in druga večja mesta, odsvetujemo gibanje in zadrževanje na območjih, kjer potekajo velika javna srečanja (protesti, demonstracije, politični shodi).


Pro občany ČR platí bezvízový styk s Ukrajinou po dobu dnů během 1denního období.

V případě jiného než turistického pobytu je nutné požádat o příslušná víza. New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Režim Ukrajina se zaměřuje na zaměstnávání pouze kvalifikovaných pracovníků. Výhodou projektu je, že po zařazení jste v Režimu Ukrajina až rok a během tohoto roku můžete zažádat o desítky kvalifikovaných pracovníků z Ukrajiny.


Book online, Pay at Hotel. Jedná se o proces, který může trvat až měsíců. V rámci Projektu Ukrajina vyřizujeme Modré karty pro vysoce kvalifikované pracovníky především pro zdravotnická zařízení (lékaře, zdravotní sestry) a pro IT obory. Podmínky vyřízení Modré karty jsou podobné jako v Režimu Ukrajina – firma musí mít za poslední dva roky nejméně zaměstnance zaměstnané na hlavní pracovní poměr a musí zdůvodnit nábor. Stranac je obaviješten sam da je viza samo jedan od uvjeta za ulazak na državno područje Republike Hrvatske.


Odredbe Uredbe ne primjenjuju se na osobe koje putuju u Ukrajinu s ciljem studiranja, zapošljavanja ili dr. Ke vstupu do země ja zapotřebí platný cestovní pas s minimální dobou platnosti měsíce. Ukrajina byla v rámci tohoto nařízení přesunuta z přílohy I do přílohy II s výhradou, že bezvízový režim platí pouze pro držitele biometrických pasů.


Ministerstva zahraničních věcí ČR v sekci Vstup a pobyt. Ukrajina vízovou povinost pro občany EU a některých dalších zemí při pobytu do dnů. V souladu s výnosem Prezidenta Ukrajiny č. Ukrajina cestovné doklady Treba do Ukrajiny pas alebo občiansky ? Do Ukrajiny potrebujete pas.

Platnosť pasu musí byť minimálne mesiacov po návrate. Stranci, kojima je potrebna viza za Hrvatsku, obrazac zahtjeva za vizu mogu ispuniti i putem internetskih stranica na poveznici crovisa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky