neděle 5. února 2017

Koupím doménu

Domény na prodej - Jméno domény které si pro svou prezentaci na internetu zvolíte, je důležité. Bude reprezentovat Váši firmu a je tedy zásadním stavebním kamenem celého webu. Vhodná pro různé účely: např. Prodám doménu TopGaraze. Kč: detail: cheap-watch.


Jednoduše vyhledejte svůj oblíbený název domény v našem políčku „Hledejte doménu zde a zjistěte, zda je k dispozici. Poté jej vyberte a my vás provedeme zaplacením. Pokud je vaše oblíbená volba již užívaná či zarezervovaná, náš Hledání domény vám automaticky nabídne podobné nebo související alternativy. Dulezite informace urcite jsou: - sdelte nam URL (bez url nejedname) - navrhnete cenu k jednání - sdelte nam vydelky (pokud jsou) za posledniho pul roku (nebo mensi obdobi pokud web nema takovou historii) - sdelte nam navstevnost. Pár překlopek mám většinou když nemám co dělat, což je tedy málokdy tak je hledám a když se mi zamlouvá tak ji koupím.


Dobré je také zjistit si, jestli doménu opravdu někdo využívá a nebo dokdy ji má. Jak si koupím doménové jméno? Doménová jména si můžete koupit od registrátorů (jako jsme my), kteří za vás doménu zaregistrují, pokud ji nikdo nevlastní.


Nákupem doménového jména si zajistíte, že když někdo zadá do prohlížeče vaši webovou adresu, dostane se na vaše webové stránky. Chci si registroat doménu a potřebuju zjistit, kde to bude nejlepší, který registrátor je nejlevnější, nejrychlejší nejspolehlivější a tak, díky za tipy. Platba převodem na bankovní účet (Fio banka) nebo osobně v hotovosti (Frýdek-Místek, Havířov).


Inzerát Domény Koupimedum. To ale není pravda, toto ověřování se týká jen těch, co si zaregistrují u CZ NIC přes MojeID. Pokud si u libovolného registrátora (co já vím, domeny.cz, web4u apod) koupím doménu , do údajů a) mohu zadat cokoliv b) údaje mohu skrýt, takže se ty případné smyšlené ani nezobrazí (jméno, mail, telefon), zobrazí jen příslušný identifikátor držitele domény, klidně. Když koupím uvolněnou doménu , byl to třeba eshop, a z původního obsahu dám dohromady např.


Tuto doménu Vám nabízíme k pronájmu nebo prodeji. Jestli chcete experimentovat, navrhuju si stránky zaregistrovat někde na ic. Koupit doménu - poradna, odpovědi na dotaz Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Koupit doménu.


Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Dvě zajímavé domény pro váš nový projekt testů. Za jednu velmi nízkou cenu obdržíte obě domény. Ihned po přijetí platby proběhne on-line převod domén a změna.


Cena je již včetně DPH. Kdybych byl hajzl (nejsem, ale teoreticky) a chtěl přijít k pěkným autoritním doménám za babku, tak si takový domény najdu, ověřím si, že nemají trademark, ten pak za nějakých 1Euro na rok koupím a doménu může být moje. Koupím hosting u WEB4CE, dostanu od nich IP adresu serveru. Do rootu na serveru u WEB4CE prsknu.


Kč - nejvyšší nabídce. Ročně takových domén koupím tisíce. V případě zájmu zajistíme financování. Obvykle najdu neregistrovanou doménu , se kterou botnet zkouší komunikovat. Za prvé ji přesměruji na server (sinkhole) a za druhé se pak snažím z příchozí komunikace získat data o fungování daného malware.


Mám schválený úvěr,jen hledám vhodný byt. Smlouva zajištěná právníkem. Jenomže ono se tak opravdu stalo.


Chtěl bych nějaký web,kde si zaregistruji doménu , poté bych jí převedl na endora. Neznáte tedy nějaký web kde si koupím doménu levně, třeba za 15-kč? Předem děkuji za odpověď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky