pátek 11. března 2016

Žádost o přezkoumání rozhodnutí vzor

Obdrželi jste rozhodnutí o nepřijetí? V případě něpřijetí na VŠ (vysoká škola) můžete podat žádost o přezkoumání rozhodnutí o nepřijetí. Samozřejmě máte právo nahlédnout do vaši materiálů a testů. Náležitosti a způsob podání žádosti o přezkum upravuje § zákona o vysokých školách.


Na vyhotovení takové žádosti máte dnů ode dne. Věc: Žádost o přezkoumání rozhodnutí mimo odvolací řízení Vážený pane ministře, obracím se na Vás se žádostí o přezkoumání rozhodnutí Magistrátního úřadu hl.

Ve výroku posudkového. Proti rozhodnutí o nepřijetí se můžete odvolat. Vzor žádosti o přezkoumání rozhodnutí o nepřijetí ke studiu na vysoké škole: Jakub Klement.


Odůvodnění žádosti : Seznam příloh:. Vytištěnou a podepsanou žádost doručit v zákonné lhůtě na adresu: Informační a. VZOR Žádost o přezkoumání průběhu a výsledku. Občanské sdružení Právníci radící občanům podalo 22.


MS Word - tisk) 2KB Stáhnout. Pro mnoho nepřijatých je velkou nadějí takzvané odvolání, podle vysokoškolského zákona nazývané přezkumné řízení.

Poučení: Rektor MU může podle § odst. Hospodářská politika a správa“ ve studijním oboru Ekonomie Vysoké školy ekonomické. Kdykoli budete potřebovat napsat přesnou žádost nebo jakýkoli jiný dokument, z bohaté nabídky vzorů si vyberete příslušný vzor , vyplníte do něj své údaje a finální dokument máte hotov během několika minut.


Pozor, žádost o přezkoumání rozhodnutí musíte. Možnost odvolání proti rozhodnutí o nepřijetí. Pokud nejste přijati z kapacitních důvodů, ale splnili jste podmínky. Nedostali jste se na vysněnou vysokou školu a nechcete se s tím smířit?


Musíte se ale připravit na to. Děkan může změnit rozhodnutí a dodatečně uchazeče přijmout, nebo předat žádost rektorovi. V žádosti o přezkoumání výsledků zkoušky proto požadujme, že si chceme prostudovat znění všech testů, které jsme psali, ještě před vydáním rozhodnutí.


Abychom mohli případně svou žádost ještě rozšířit. Je nutné žádat, aby se tím ještě někdo zabýval! I kvůli našim mladším spolužákům.


V pou čení se dále uvede, že žádost má odkladný ú činek. Vzor rozhodnutí o ukon čení studia je uveden v příloze č. Tímto podávám žádost o přezkoumání rozhodnutí děkana o nepřijetí ke studiu. K mé žádosti připojuji kopii mých testů, kde jsou zaznačen chyby, které jsem uvedla výše.


Bližší odůvodnění pro podání žádosti o přezkoumání. Věc: Nepřijetí ke studiu – žádost o přezkoumání rozhodnutí.

Podávám tímto žádost o přezkoumání rozhodnutí děkana o nepřijetí j. Uchazeč může požádat o přezkoumání rozhodnutí. Jméno a příjmení studenta: Adresa určená pro doručování: na uvedenou adresu bude žadateli zasláno rozhodnutí II. Jestliže je tímto orgánem děkan, může sám žádosti vyhovět a rozhodnutí změnit, jinak ji předá k. Jelikož mám právě o tento obor velký zájem, žádám Vás, pokud by některý přijatý uchazeč ke studiu nenastoupil, abyste mě, pokud to bude možné, zařadil na jeho místo.


Děkuji za pochopení a přezkoumání Vašeho rozhodnutí. Vzor : Rozhodnutí o přezkoumání souladu veřejnoprávní smlouvy s právními předpisy - str.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky