středa 9. března 2016

Evidence pošty

Evidence pošty

Potřebujete mít přehled o dopisech, psanách a zásilkách, které přichází či odchází z Vaší společnosti? Bonanza poskytuje podrobnou evidenci přijaté a odeslané pošty - listovní, e-mailové, z datových schránek i jiné. Nezbytnou podmínkou pro provoz evidence pošty je, aby byla tato část systému nainstalována a licencována. Jak získat přehled korespondence s firmou.


Evidence pošty

Pošta k vyřízení a další filtry. Vytvoření ePA pro Českou poštu. Při zadávání jednotlivých položek není přiliš zřetelné, o kterou část se jedná.


Tato volba zobrazí editor dané připojené faktury (dobropisu). Zadávání identifikačních údajů naprosto stejným formulářem mi přijde nepraktické. Text doručené pošty je možné přepsat do programu. Sledování nákladů na poštovné a přepravné.


Optimalizaci odesílání zásilek díky možnosti doplňování položek k zásilkám stejného příjemce. Možnost zadání vazby mezi odeslanou a došlou poštou. Podporu hromadného podávání zásilek označených čárovým kódem. Funkcionalitu lze provozovat samostatně nebo s Fakturací, kde můžete využít propojení při evidenci přijatých faktur a dobropisů.


Zaevidujte jednoduše doručenou či odeslanou poštu. Každému záznamu můžete určit pořadové číslo pomocí výběru číselné řady. Snadné zpracování pošty. I každodenní práce s poštovními a listovními zásilkami může být jednoduchá a efektivní! Elektronická evidence listinné pošty.


Evidence pošty

Na jednotlivé zprávy pošty mohou být také navázány spojené úkoly, lze je přiřazovat projektům, zakázkám a podobně – podle toho, jak si Fusio nastavíte. Oproti aplikacím specializovaným pouze na oblast evidence a správy pošty získáte s Fusio univerzální nástroj na správu firemních agend a evidencí. Po vyplnění několika číselníků potřebných pro práci v agendě evidence pošty jako jsou např. Agenda umožňuje evidovat přijatou a odeslanou poštu ve vaší firmě. Kniha evidence pošty (x) Kniha určená pro evidenci pošty Výrobce Těšínské papírny, s. Modul umožňuje snadno evidovat a rozdělovat jak příchozí, tak odchozí poštu včetně evidence vyřízené pošty a osoby, pod kterou komunikace probíhala a která za výsledek zodpovídala.


Každý člen má právo na úplný přehled a jistotu, že každá poštovní zásilka byla řádně vyřízena. Vyplníme Datum přijetí zásilky a Směr nastavíme na Přijatá. Pokud existuje na straně odesílatele nebo na naší straně Jednací číslo, doplníme ho do příslušného políčka. Doklad bude jednoznačně identifikovat zásilku v rámci celé evidence pošty. Modul Odchozí pošta programu Poštmistr slouží k evidenci odesílané pošty spolu s dalšími mnoha funkcemi, jako jsou tisky poštovních formulářů, exporty datových souborů a elektronických podacích archů, importy do zásilek z různých IS a datových souborů atd.


Evidence pošty

Polem Firma je evidence pošty propojená s agendou Adresář. V sekci Předáno je možné uvést osobu (seznam Činnosti), středisko (seznam Střediska) nebo textový popis, komu byla pošta předána. Evidence odchozí pošty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky