pondělí 21. března 2016

Přenechám firmu

Od plynového kotle,přes konvekt do poslední vidličky. Oslovte stovky investorů a zájemců o koupi firem z naší databáze. Komunikujeme s řadou subjektů aktivně hledajících podniky ke koupi ve všech oborech.


Prodáváte svou firmu ? Díky této rozsáhlé databáze investorů umíme najít vhodné zájemce o vaši firmu.

Z vážných zdravotních důvodů přenechám velmi dobře výdělečnou živnost zal. Jen vážnému a slušnému zájemci ! Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů přenechám. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty přenechám - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Nabízím k prodeji let zavedenou a funkční firmu MAZIVA-KAPALINY. CZ, zabývající se prodejem auto-moto olejů, autokosmetiky, provozních kapalin a autodoplňků.


Pokud jste nenašli co jste potřebovali, zkuste se podívat do nadřazené rubriky.

Nabízíkompletní vybavení provozovny a dílny, skladové zásoby dílů, skladové zásoby servis, vybavení dílny, e-shop s díly cca. Společnost má sídlo na Praze 6. Z důvodu ukončení podnikání a odchodu do důchodu přenechám 1 podíl ve společnosti s. Firma založená před dvaceti lety. Jsou zde velmi nízké náklady na provoz.


Součástí je vybavení na výrobu palačinek, vaflí, kávovar, pokladna, nádobí a vše potřebné. Máme vlastní značku se základnou stálých zákazníků. Pronájem, obchod a služby, m², Praha, ul. Obchod se skútry a příslušenstvím, servis, e-shop, půjčovna aut. Máme širokou síť odběratelů po celé ČR a podepsanou smlouvu s obchodním řetězcem.


Sídlo firmy se nachází ve Šternberku, kde je vybavené koupelnové studio. Vše je připraveno, stačí jen začít pracovat a firmu nastartovat k trvalým výdělkům. Nám to bohužel nedovoluje životní situace.


Více info na požádání. Jedná se o rodinný podnik, velmi dobře zavedený, prosperující a stále na vzestupu. Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální.


Přenechám zaběhnutou stavební firmu za převzetí závazků.

Za let na trhu a kvalitu výrobků mám dobré jméno u zákazníků. Na trhu let, zakázky nasmlouvány vždy půl roku do předu. Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvo případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit.


Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky