středa 30. března 2016

Koupím stravenky

CELÁ ČR - MÁM VÁŽNÝ ZÁJEM A ZAPLATÍM HOTOVÉ JEŠTĚ DNES ! Edenred - Ticket Restaurant, Ticket Multi, Ticket Medica, Ticket Compliments. Předání Praha metro Pankrác. Akceptujeme stravenky typu Sodexo - Gastro pass, Flexi pass, S. KOUPÍM také BODY z Vašich BENEFITNÍCH KAR. CELÁ ČR- koupím STRAVENKY , POUKAZY, BENEFITY z r.

Využiji pro své osobní účely. Prosím nabídky typu „Za hodnoty. Ostatní - Koupim poukazky bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Je jen na Vás, který typ zvolíte. Stravenky dávají více výhod vašim zaměstnancům i vaší firmě.

Koupím stravenky za - jejich hodnoty (záleží na množství). Dále od Vás odkoupím stravenky , poukazy, šeky a benefity s platností r. Na počet a datu platnosti. Koupím poukázky a stravenky za Koupím poukázky Sodexo (Flexi pass, Holiday pass), Cheque Dejeuner (Unišek, Šek dovolená), Edenred (Ticket Holiday, Ticket Multi, Ticket Academica) a další zaměsnanecké benefity. Napište prosím přesný typ poukázky, které prodáváte, nom.


Celá ČR - koupím propadlé stravenky , benefity a poukazy r. Sodexo: FlexiPass, Dárkovýpass, FokusPass, HolidayPass, RelaxPass, BonusPass. Napište, prosím, přesný typ poukázky, které prodáváte, nomin. Projděte si inzeráty prodam stravenky sodexo na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Koupím FlexiPass,Unišek,Ticket Benefits, stravenky Prodám bazar Praha Koupím poukázky typu Ticket Benefits, Ticket Dárkový, Flexi Pass, FokusPass, RelaxPass, Dárkový Pass, Unišek, stravenky a další typy poukazů od Sodexo a Edenred - nabídněte prosím. Okamžitá platba,Férové jednání.


Co je za stravenky možné zakoupit? Vím, že například cigerety ne, ale co třeba pivo - například jednu láhev? Jen pro zajímavost: Obchody si pak nechávají stravenky nějak proplatit, nebo je možné je použít také jako platební prostředek?


Předem děkuji za Vaši nabídky.

Proto je nelze považovat za hotovost a při nákupu by měla být vyčerpána celá jejich hodnota,“ říká Ronosti Morizet z Accor Services. Naráží tak na obvyklou otázku, kolik má prodejce na stravenky vracet. Zde naleznete inzeráty s tématikou inzerce Kupóny, poukázky.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky inzerce Kupóny, poukázky, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky inzerce Kupóny, poukázky na Vámi zvolené téma inzerce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky