úterý 9. ledna 2018

Název firmy osvč

Zdravím přátelé, mám takový skromný dotaz. Můžu si na fakturku dát třeba nějaký název ? Je možné nechat si zapsat název např. První certifikační autorita, a. Obchodní název bude uveden v položce „O - organizationName (Organizace).

Podle něj platí, že jménem podnikatele zapsaného v obchodním rejstříku je obchodní firma a podnikatel bez obchodní firmy jedná pod svým vlastním jménem (§ 4a 4OZ), což je u právnických osob název (§ 1OZ) a u fyzických osob osobní jméno a příjmení (§ OZ). Vám umožní zkontrolovat si, zda Vámi vybraný název Vaší nové firmy není již používaný či obsazený. Náš pokročilý robot projde databázi názvů všech společnosti a firem v České republice a zkontroluje Váš požadovaný název. Pokud je Vaším snem být majitelem firmy , rovnou přese všechna doporučení výše uvedená raději založte s. Vás stát nemalé úsilí a stejně tolik peněz, jako byste založili rovnou s. Firmy mohou se velice snadno rozvíjet také navýšením vkladů společníků nebo přistoupením nových společníků.


Pokud již společnost máte, podívejte se, jestli Vám někdo neparatizuje na názvu Vaší společnosti.

Jestliže zvolíte podnikání formou společnosti, pak si můžete zvolit název , jaký chcete, jen se nesmí jednat o název zaměnitelný s již existující a zapsanou společností. Stačí jediná krátká schůzka, na které si zájemce zvolí název firmy , osoby jednatelů a společníků a samozřejmě také možné sídlo (může mít i vlastní), například v prestižní pražské lokalitě. OSVČ bylo aktuálně výhodnější. Do týdne má celou společnost hotovou, a je mu předána se všemi potřebnými dokumenty. V případě, že zadaný název firmy již existuje, zvolte jiný název firmy.


Doporučující pravidla pro správnou volbu názvu firmy naleznete zde. Sídlo: Musí být umístěno na adrese v České republice. Katastr nemovitostí bezplatně.


Daňoví poradci - rejstřík daňových poradců. Firma platí pouze -ní daň z příjmu a případně -ní srážkovou daň ze zisku rozděleného mezi společníky. Unikátní, nezaměnitelný vlastní název , který je zapsán při založení do obchodního rejstříku. Název firmy může být vpodstatě jakýkoli.


Výhoda při propagaci firmy. Podílnictví: Pouze jedna fyzická osoba. Možnost rozdělení podílů mezi více fyzických nebo právnických osob, možnost kdykoliv vstupu investora jako nového podílníka.


I když to zní až trapně jednoduše, vymyslet název firmy potažmo projektu je poměrně složité.

Musíte si dát pozor na několik faktů. Jednak vás omezuje zákon, který říká, že název firmy nesmí být shodný nebo zaměnitelný s názvem jiné firmy podnikající v České republice a nesmí působit klamavě. Karta byla na název firmy , společnosti.


Byla přenositelná na zaměstnance. Druhá a další karta byla pořizována za původní ceny. Při ztrátě karty byl duplikát karty vydán za původní ceny. Pokud se uklidňujete myšlenkou, že máte originální název , který nikdo nemá, ani to není zárukou, že ho můžete použít.


IČO, DIČ, číslo bankovního účtu a další údaje, které se oproti minulosti změnily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky