čtvrtek 11. ledna 2018

Jak koupit firmu

Koupit předzaloženou firmu s sebou nese méně rizik, než koupě společnosti s historií, avšak stále tu nějaká jsou. Naše společnost vytvořila unikátní postupy, jak prodat firmu , nebo jak koupit firmu , které jsou optimalizované pro podniky střední velikosti. Věříme totiž, že nákup a prodej firmy může být pro kupující či prodávající zajímavý právě tehdy, najde-li „správného partnera“, kterým je akviziční cíl, nebo strategický investor. Díky stále rostoucí databázi zájemců a více jak letými zkušenostem vám můžeme garantovat špičkový servis při prodeji vaší firmy nebo nové investici. Chcete koupit firmu nebo jen poradit?


Jak koupit zavedenou firmu.

Pokud máte vyhlídnutou firmu , jejíž historii znáte, nebo dokonce ve které pracujete, ušetříte si riziko podvodu. V tomto případě stačí požádat právníka o sepsání smlouvy, a nemusí být nutné poprosit o asistenci specializovanou firmu. V Česku máte aktuálně dvě možnosti, jak začít podnikat s vlastní firmou - buď si nějakou sami založíte, anebo si ji koupíte.


Samozřejmě to je hodně zjednodušeně řečeno. Nákup automobilu do obchodního majetku společnosti má především daňové výhody, přináší ale i určité nevýhody. Proto může být v některých případech pro podnikatele výhodnější koupit vůz jako soukromá osoba a následně jej k podnikání využívat.


Důležitým krokem při nákupu auta je i volba vhodného způsobu financování. Začněte podnikat ve Velké Británii za pomocí služby založení firmy v Anglii od Profispolečnosti.

Kupte s námi zavedenou firmu ! Jednou z možností, jak získat nové zákazníky, případně nová teritoria pro odbyt Vašich výrobků je koupě zavedené firmy, která splňuje Vaše požadavky a umožní Vám bez nutnosti zdlouhavého budování zlepšit Vaši pozici na trhu. Prodáváte svou firmu ? Oslovte stovky investorů a zájemců o koupi firem z naší databáze. Komunikujeme s řadou subjektů aktivně hledajících podniky ke koupi ve všech oborech.


Díky této rozsáhlé databáze investorů umíme najít vhodné zájemce o vaši firmu. Poslední díl seriálu „Daně v nemovitostech a jak na ně“ porovnává daňové výhody a nevýhody pořízení investiční nemovitosti do firmy a do osobního majetku investora. Z porovnání vyplývá, že pořizovat nemovitost do majetku firmy se vyplatí jen v omezeném počtu případů, většinou je lepší koupě přímo do osobního majetku. Děláme nákup společností jednodušším. Prohlédnete si databázi podniků na.


Rádi byste si koupili zavedenou firmu , ale nevíte jak na to? Pravdou je, že koupě firmy je poměrně dlouhý proces, který navíc přináší řadu rizik. Proto je důležité před koupí firmy získat a ověřit si všechny důležité informace a také se vyvarovat neuváženého rozhodnutí, které by mohlo mít v budoucnosti neblahé následky. Přemýšlíte, jak vyřešit rychlou expanzi firmy do nového regionu nebo odvětví? Kde získat kvalifikované zaměstnance, kteří nejsou na trhu k mání?


Nejste si jisti, do čeho investovat volné finanční prostředky? Koupit firmu není vůbec žádné sci-fi, jak by se mohlo pro někoho zdát. Nákup firem je velice běžnou praxí zejména v západních zemích, kde se nákup firmy považuje za velmi dobrou investici.

Většina podnikatelů nemá na nákup nového auta dostatek volných financí. I z daňového hlediska může být výhodnější koupit vůz na splátky nebo formou leasingu. Při rozhodování si podnikatelé kladou otázky, jestli se jim nákup auta na firmu vyplatí. Také se ukazuje, že toto číslo není příliš závislé na ekonomické pozici firmy, lze tedy koupit firmu i vysoce ziskovou.


Nicméně ať už jsou Vaše představy jakékoli, my Vám vhodného partnera najdeme. Chce to jen vaše jasné rozhodnutí: Chci koupit firmu ! Pokud si z naší nabídky nevyberete máme několik možností jak vám dále pomoct s nalezením vhodné firmy právě pro vás. Odběr newslettru, zadání akviziční poptávky, nebo aktivní vyhledávání firem k akvizici - to všechno vám může pomoct abyste podnik podle vašich představ našli co nejrychleji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky