středa 15. června 2016

Firma sro na prodej

Ušetřete si dlouhý proces založení firmy a kupte si hotovou ready made společnost. Transakce ( prodej firem) mají různé podoby např. Firma na Slovensku a prodej firem ready-made sro na Slovensku - služby přípravy a podávání daňových přiznání, uplatnění vratek DPH jakož i registrace k DPH. Kupte si firmu na klíč nebo si nechte poradit se založením akciové společnosti a sro.


Ready made kapitálové společnosti. Jedná se o akciové společnosti se sídlem v Brně.

V daňových přiznáních jsou uvedeny bez přehledu akcionářů. Založení společnosti, prodej firem s. Chtěl bych poděkovat společnosti Firmin s. Jiřímu Maňasovi za perfektní služby a následný servis. Děkuji a doporučuji všem zájemcům, kteří přemýšlí, kde koupit ready-made společnost. Eshop na prodej včetně technologického zázemí, sortiment zboží zacílený na děti do let: hračky, dětské potřeby, oblečení a obuv, školní potřeby, kočárky.


Roční návštěvnost je více jak 7tis. Jak rychle lze realizovat prodej s. Firmy na prodej lze převést na nového vlastníka okamžitě.

Všechny dokumenty pro Vás připravíme během několika hodin a po schůzce můžete za firmu ihned jednat. Pokud nejste z Prahy a okolí, tak lze celý převod udělat i na dálku. Potřebujete doplňující informace? Zaujala Vás naše nabídka, ale potřebujete něco upřesnit či doplnit? Kontaktujte nás pomocí tohoto formuláře (nebo zvolte další kontakty) a my se Vám ozveme v nejkratším možném čase.


Kč - také z USA, UK, DE, PL a SR. Daňové přiznání, DPH přiznaní, vrácení DPH se zahraničí, účetnictví. Jsme specialisté na prodej s. Další nespornou výhodou firem na prodej je, že u ready firem nemusíte při jejich nákupu disponovat základním kapitálem. O to vše se postaráme my, specialisté na prodej firem. Když chcete začít rychle podnikat a nečekat dlouho na vyřízení všech potřebných formalit, je pro Vás rubrika Prodej firem na Annonce.


Najdete zde inzeráty s nabídkou na prodej a převod společností a firem jak nových, tak i zavedených, firem bezdlužných i zadlužených. Firmy v USA slouží zejména na expanzi na zahraniční trhy. Jejich primární výhodou je jejich větší důvěryhodnost u zahraničních obchodních partnerů. Nejoblíbenější je zejména LLC společnost, která nepodléhá zdanění, její založení a udržování je levnější než offshore společnosti a poskytuje i relativně utajení pro jejího majitele. Specializujeme se na prodej s. Pokud se u nás rozhodnete koupit ready made společnost s. IT start-up - fungující firma provozující webové aplikace, cena k jednání 5-50mil.


Velkoobchod s autodíly - fungující firma velkoobchod s autodíly, Slovenská republika, cena k jednání 380tis.

Dále máme v nabídce i společnosti, které nelze veřejněji prezentovat. Informace o takových společnostech sdělujeme na. Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy CAE Prodej s. Cena tis Kč, náklady na převod platí kupující. Popis: Prodám zavedenou firmu s. Z nedostatku času upadá a je škoda nevyužít obrovský potenciál.


Prodej firem s historií ( s.r.o., a.s. a SE) Získejte vyšší důvěru klientů, zvyšte svou šanci na získání dotací či bankovního úvěru - pořiďte si společnost s historií. Máme pro vás připraveny s. Firmy dříve patřily našim klientům a než jsme je zařadili do nabídky, důkladně jsme je prověřili. Jak získat další údaje o firmách v nabídce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky