úterý 5. listopadu 2019

Žádost o pas pro dítě

O cestovní pas s biometrickými údaji žádá zákonný zástupce nezletilého. Lhůta pro jeho vydání je buď do dnů a poplatek činí 10- Kč, do pracovních dnů s poplatkem za vydání 1. Kč nebo do hodin v pracovních dnech se správním poplatkem 2. Ministerstva vnitra České republiky). Liniei Fierbinte La Strada e la dispoziţie robotul telefonic, la care puteţi lăsa un mesaj, noi vom reveni.


Cehia oferă iubitorilor de excursii, pe lângă Orasul de Aur - Praga, o mulţime de alte destinaţii interesante, printre care şi o gamă variată de destinaţii pentru.

CO JEŠTĚ POTŘEBUJETE VĚDĚT: Potvrzení o státním občanství: Kámen úrazu při vydávání pasů? Obrňte se trpělivostí. Dlouhé fronty nevznikají jen kvůli návalu rodičů, kteří nechávají zažádání o pasy na poslední chvíli a blížící se turistické sezóně.


Praze u úřadu městské části, v níž je občan přihlášen k trvalému pobytu. Kam pro biometrický pas jít. Informace o tom, jak získat cestovní pas pro sebe, pro děti, pro zvířata. Co dělat, když jej ztratíte nebo skončí platnost. Za cestovní pas pro dítě do let se vybírá poplatek 1Kč.


Jaká je platnost cestovního pasu s biometrickými prvky (CDBP)?

Platnost cestovního pasu pro osoby nad let je let. Pas pro děti do let platí let. Prodloužení platnosti cestovního pasu není možné. Kde žádat o cestovní pas s biometrickými údaji?


Pokud potřebujete vycestovat rychleji, můžete si zažádat o pas bez strojově. Tyto osoby připojují k žádosti doklady prokazující jejich oprávněnost (příslušné rozhodnutí soudu) a poté za dítě cestovní pas převezmou. Podala jsem žádost pro moji dceru v červnu toho roku a pas doposud nedorazil. Ale bohužel mi nebylo oznámeno ktery úřad to je.


V případě, že se Vaše dítě narodilo ve Španělsku, žádost o vystavení jeho prvního českého rodného listu podáváte společně s žádostí o vystavení jeho osvědčení o státním občanství České republiky. Tyto dva dokumenty jsou nezbytné pro to, aby dítě mohlo dostat český cestovní pas. Zákonný zástupce (rodič) předkládá vyplněnou žádost modré barvy o vydání CP a přikládá foto dítěte. K ověření údajů předloží svůj OP, RL dítěte, při žádosti o 1. CP předkládá pro dítě i osvědčení o občanství ČR. Cestovní pas pro dítě.


O pas pro dítě žádá zákoný zástupce dítěte. Pro vydání cestovního pasu pro dítě do let je potřeba rodný list dítěte, starý cestovní pas (pokud byl vydán) a občanský průkaz zákonného zástupce. Nezbytná je i osobní účast dítěte.


Doklad o výši příjmů nezaopatřeného dítěte za červenec a srpen (pokud osobou s příjmy je nezaopatřené dítě a jedná-li se o prokázání příjmu za 3. čtvrtletí daného roku).

Prohlášení osob, které nemají příjmy rozhodné pro nárok na dávky, pokud u osoby není vyplněno, že příjmy má.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky