čtvrtek 28. listopadu 2019

Výkaz únp 4 01

Podívejte se na stránky statistického úřadu, lze zadat IČO a ukáže vám to jaké výkazy máte povinně vyplnit. Informační server pro podnikání. Novou definici výkazu, pokud ji zatím v přehledu nemáte, založíte pomocí akce místní nabídky Doplň definice sestav. V přehledu statistických sestav se zobrazí definice s kódem UNP _04_ _CZ. Prům 1-12Položka Odměny ostatním zaměstnaným (ř.10) se plní podle výběru mzdových p. Polročný výkaz o platoch.


Free Delivery on Eligible Orders! Tento spôsob zvoľte, ak m. Práce 2-Čtvrtletní výkaz o práci. Je povinné tyto výkazy vyplňovat? Vím, že v minulých letech nic takového nebylo. Nevím, jakým způsobem bych sumarizoval například počet mnou odpracovaných hodin.


NP1- – Ročný výkaz o úplných nákladoch práce - tvorba súboru pre Treximu V časti PROLMY – Spracovanie – Priemery, zv. Program pozbiera údaje z modulu PROLMY. NP 1- o úplných nákladoch práce. Hlášení o dokončení stavby (budovy), v níž je alespoň jeden byt stav799. Všetky údaje sa vypĺňajú za rok v celých kladných číslach bez desatinných miest.


Zakladná škola odošle podpísaný výkaz do 20. Podkladem pro další údaje je nový TF Celkový přehled mezd - za období od - do, který kumuluje všechny mzdové složky za vybraná období až z aktuálního roku. EPR 1-12: Měsíční výkaz o ropě, ropných produktech a biopalivech pro rafinérie a výrobce ropných produktů : 37. EPS 1-12: Měsíční výkaz o ropě, ropných produktech a biopalivech pro.


Roční výkaz o spotřebě paliv a energie na výrobu vybraných výrobků. Zahrnování vnitroobratu do statistických výkazů naleznete v sekci Doporučené postupy. Pro statistická zjišťování uvedená v tomto programu jsou zpravodajské jednotky povinny podle § odst. P 1-04_Čtvrtletní výkaz o zaměstnancích a mzdových prostředcích v regionálním školství ( výkaz nápočtový) Celý článek Středa, 17.


Některé údaje jsem čerpala z podkladů pro jiné statistiky - Ukazatele o práce VI 1-01b, z P1-0 at něco jsem vzala z hlavní knihy, brala jsem jeden řádek statistiky po druhém a podle obsahu řádků jsem tam něco doplnila. Roč OPU 1- Ročný výkaz produkčných odvetví v obchode, pohostinstve a ubytovaní 28. Roč Poľ 1- Ročný výkaz produkčných odvetví v poľnohospodárstve 28. Roč Priem 1- Ročný výkaz produkčných odvetví v priemysle 28.


Oficiální stránky Českého statistického úřadu Přejít do menu. Výkaz Škol (MŠVVŠ SR) - 01. Indikátor je pro mezinárodní srovnání v plném rozsahu přebírán z webových stránek Eurostatu, pro regionální srovnání je dopočten z údajů publikovaných ČSÚ. Bude zaradený v program.


EPR 1-Měsíční výkaz o ropě, ropných produktech a biopalivech pro rafinérie a výrobce ropných produktů. EPS 1-Měsíční výkaz o ropě, ropných produktech a biopalivech pro ob. Energ P 1-Štvrťročný podnikový výkaz o zdrojoch, rozdelení a predaji palív 53. Smyslem je získání statistických dat samo o. Poľ HZ 2- , Súpis hospodárskych zvierat. SPTáto zmena Vám umožňuje po aktualizácií UPDATE následovné: Štatistika TREXIMA 1. Podľa metodického pokynu „Spravodajská.


Ja ne tento výkaz V (MPSVR SR) 6- nebudem reagovať. Mimochodmom účtovníci, nestáva sa Vám často, že na Vaše telefónne čísla volajú podnikateľské subjejkty a oslovujú Vás menom Vašich klientov. Mne sa to stáva často lebo na výkazoch uvádzam svoje meno a telefónny kontakt na seba.


SR alebo niekto zo ŠÚ SR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky