čtvrtek 14. listopadu 2019

Svj portál

Podpořte portál tím, že na svoji stránku umístíte odkaz na náš web – více informací. Chcete-li nám pomoci (napsáním článku, nápadem apod.), kontaktujte nás. SVJ portál - Právní poradna společenství vlastníků.


Téměř tisíc společenství v ČR spravuje milionu bytů. Největší SVJ zastupují přes 3jednotek, běžná společenství mají ve správě až bytů.

Aplikace je vyvíjena za účelem zlepšení komunikace, transparentnosti a efektivity správy nemovitosti ve formě společenství vlastníků jednotek. Tak jsme třeba loni vybrali nové vstupní dveře. Ivan Novotný Hradec Králové. Informační portál SVJ -info. SVJ , společentsví vlastníků.


PENB, stanovy SVJ dle nového OZ a další. Nový portál SVJ s názvem SVJ -info. Postupně se rozrůstá o hlavní informace, o které se zajímá výbor společenství vlastníků jednotek domu a bytů a předsedové SVJ.

SVJ a bytová družstva, která umožňuje snadnou tvorbu a správu webových stránek pro SVJ a družstva. Rádi Vám pomůžeme s řešením právních problémů Vašeho společenství vlastníků. Získáte webový portál navržený přímo pro vaše SVJ nebo Bytové družstvo. Vyplníme vám seznam členů a bytových jednotek, základní informace o statutárních orgánech, upravíme pro vás barevné schéma a obrázek domu. I was in Edinburgh for about days where we got a chance to get a feel of the wonderful city.


Svj portál A garden leave clause in your contract of employment allows your employer to exclude you from work for the duration of your notice period. Were you put on gardening leave by your employer? A clearly worded garden leave clause included in the c. SVJ pro dům Rýmařovská 4Veřejná nástěnka Přímý odkaz na aktuálně zobrazenou stránku můžete vložit buď jako položku do hlavního menu nebo vytvořit zkrácenou verzi odkazu např.


Nabízím ekonomickou, administrativní a technickou správu SVJ profesionálně. Poskytuji služby účetnictví pro SVJ a funkci Profesionálního předsedy SVJ pro bytové domy v oblasti Praha-východ a Praha-západ. Portál SVJ -info je podpořen projektem Praktický rádce pro SVJ. Stránky pro společenství vlastníků jednotek.


Obdržíte zaheslované stránky pod adresou vaseulice. Všechny dokumenty ohledně SVJ na jednom místě vždy a odkudkoliv dostupné ke stažení všem členům. Hlídání katastru funguje jako doplňková služba k vašemu webovému portálu SVJ Hlídáme katastrální zápisy u všech jednotlivých jednotek v SVJ Typy hlídaných zápisů: všechny včetně exekuce, insolvenčního řízení, zástavního práva atd.


Tento portál je určen pro správu domu “ROKYTKA” v Horní Rokytnici nad Jizerou.

Veškeré další informace a vstup je možný jen registrovaným uživatelům. Pro registraci prosím použijte tento formulář. Po ověření dle katastru nemovitosti Váš vstup bude povolen. Jsme připraveni vytvořit Vám, každému SVJ či B webové stránky, které mohou vypadat podobně jako tento vzor.


Získáte tak obratem plně nakonfigurovaný redakční systém s jednoduchou obsluhou, umožňující správu dokumentů, hodnocení článků, diskuze či privátní zóny s přihlašováním. Portál společenství vlastníků jednotek Brno Slavkov,Kyjov,Bučovice,Šlapanice,Židlochovice,RajhraVelké Němčice,Velké Bílovice,Sokolnice,Ždánice. Naše aplikace je napojena na katastr, a díky tomu je registrace rychlejší než kdekoliv jinde. Vám už jen potom zbývá jim říct, ať se na svá jména zaregistrují a jste spolu na Spoluvlastnících.


Portál BYTPLUS pro společenství vlastníků bytových jednotek ( SVJ ) a bytových družstev (BD) plní funkci intranetu a komunitního informačního centra. Na stránkách jednotlivých SVJ a BD jsou přehledně uvedeny důležité informace potřebné pro chod domu, či domů, zpřístupněna agenda a správa SVJ či BD. Revize, odečty a hlášení. Mějte přehled o stavu zařízení a spotřebě z měřidel. Daňový portál začíná využívat služby národní identitní autority (NIA) 27.


Vítejte na našich webových stránkách. Aktuální informace o dění jsou přístupné pouze přihlášenému uživateli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky