středa 13. listopadu 2019

Webové stránky bytových družstev

Webové stránky pro bytová družstva a SVJ. Sdružení bytových družstev a společenství vlastníků ČR, z. SMBD) disponuje řadou předních odborníku v oblasti bytové legislativy i správy bytového fondu. SVJ a bytová družstva, která umožňuje snadnou tvorbu a správu webových stránek pro SVJ a družstva.


V rámci portálu informujeme o důležitých novinkách a povinnostech bytových družstev a SVJ, nabízíme bezplatnou poradnu pro své klienty a zajišťujeme také některé další služby (úvěry, pojištění, regulace tepla apod.).

Právě sledujete webové stránky firmy RSK Adrian Romaňák. Jejich hlavním cílem je přiblížit naše služby široké veřejnosti a docílit tak usnadnění komunikace s námi. Dalším, dílčím cílem je rozšíření všeobecného podvědomí o naší společnosti a službách námi poskytovaných. V minulosti patřila většina bytových jednotek pod bytová družstva, nyní většina moderních bytů patří do soukromého vlastnictví. SVJ do určité míry přebírají funkci bytových družstev.


Stránky pro SVJ jsou výhodné nejen pro představenstvo SVJ, ale také pro vlastníky a další uživatele jednotlivých bytů. Jedná se o weby, které se specializují na potřeby bytových družstev a SVJ.

Tato družstva a SVJ si zřídila stránky , nikoliv proto, že jim to nařizuje zákon, ale protože jsou pro ně přínosem a mohou prostřednictvím nich lépe informovat své členy o dění v domě, lépe komunikovat se členy, zpřístupnit jim dokumenty, formuláře apod. Nové webové stránky a změna přístupu registrovaných uživatelů! Vážení návštěvníci webových stránek scmbd. Rádi bychom vám představili nové webové stránky Svazu českých a moravských bytových družstev. Nové stránky mají nejenom nový kabát, ale především přehlednější a srozumitelnější strukturu.


Chytrý Správce je nová a unikátní služba pro všechny členy společenství vlastníků bytových jednotek a bytových družstev. Kombinuje v sobě povinné funkce dané zákonem (internetové stránky dle § 6ZOK) s funkcemi, které značně pomáhají každému členu s kontrolou a řízením společného domu. Svaz českomoravských bytových družstev.


Vytvořte si webové stránky zdarma! Velikost pečeti Ověřená firma si můžete jednoduše nastavit pomocí šipek. URL odkaz pečeti Ověřená firma vložené na Vaše webové stránky je automaticky nastaven na Váš firemní profil v katalogu ZlatéStránky. Pokud si nejste jisti správným nastavením, kontaktujte svého správce webu. V souladu se zákonem byly pro toto družstvo vytvořeny nové webové stránky , na kterých je možno sledovat všechny podstatné informace, týkající se činnosti družstva.


Stanovy Bytového družstva Dnem 31. Zajišťujeme kompletní servis a jsme připraveni dle specifických potřeb a požadavků klienta zajistit také ostatní služby, které se správou nemovitostí a domů bezprostčedně souvisí.

Přinášíme Vám tedy seznam starších referencí, které se dlouho neaktualizovaly, ale tomu je konec. Prováděli jsme již sanační práce na celé řadě rodinných domů, komerčních objektů, bytových družstev a společenství vlastníků bytových jednotek. Dále poskytujeme kompletní servis pro správu bytových družstev a společenství vlastníků jednotek. Výsledky naší práce jsou vždy 1 a dále vynikáme také v rychlosti své práce, která i přesto nikdy neztrácí požadovanou kvalitu.


Pracujeme v účetních programech Pohoda, případně Money S3. Pochopitelně máme zájem na rozšiřování okruhu své působnosti. Za naši přednost považujeme schopnost přizpůsobit se přáním a specifickým potřebám každého zákazníka. VELETRH STŘECH, DŘEVA A NÁŘADÍ V PRAZE.


Přijďte na veletrh STŘECHY PRAHA, největší akci v oboru, a to ve dnech 6. PVA EXPO PRAHA Letňany, s Festivalem dřeva a nářadí. Od nového roku mimo jiné platí povinnost zveřejnit pozvánku minimálně dní před konáním členské schůze na internetových stránkách bytového družstva. Problém je v tom, že většina bytových družstev žádné webové stránky nemá a předsednictvo o této povinnosti často ani neví.


Absence www stránek komplikuje bytovým družstvům život, protože bez naplnění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky