pondělí 19. srpna 2019

Prodej firem

Free Delivery on Eligible Orders! Transakce ( prodej firem ) mají různé podoby např. Největší databáze firem na prodej v ČR. Máme zkušenosti s prodejem firem s obratem - 3mil.


Pomůžeme Vám najít kupujícího. Prodeje firem děláme již více než let, a proto Vás provedeme bezproblémovým prodejem nebo koupí firmy od A až do Z.

Diskrétně, seriózně, profesionálně. Prohlédněte si největší veřejnou databázi zavedených firem na prodej v ČR. Nabízíme malé a střední firmy k prodeji.


Investujte do zavedených podniků. Ušetřete si dlouhý proces založení firmy a kupte si hotovou ready made společnost. Je potřeba připravit veškerou dokumentaci.


Nezapomeňte na podnikovou rozvahu či výkaz zisku a ztrát. Při vážné úvaze o odkoupení budeme dále potřebovat také veškeré pohledávky, závazky, smlouvy i vnitrofiremní dokumentaci, jako jsou směrnice, organizační řá popisy pracovních míst, work-flow a podobně. SE pronajmutí sídla ready made readymade ready made a.

Jak získat další údaje o firmách v nabídce. Již několik let se zabýváme zakládáním obchodních společností, Prodejem Ready Made společností a fungujících firem. Pro naše klienty zajišťujemě sídla a veškeré služby souvisejících s fungováním obchodních korporací. Máme více než let zkušeností v oboru odkup, prodej a krizové řízení firem.


Naše metody a postupy jsou prověřené, legální a 1 úspěšné. Máme tým na nejvyšší odborné úrovni i správné kontakty na správných místech. Odkup a prodej zavedených firem.


Působíme na finančním trhu již let. Naše společnost se specializuje na odkup a prodej společností, finanční servis a kapitálové operace. Navázali jsme na úspěchy předchozí společnosti a tím získali potřebnou důvěru klientů státních institucí i privátních firem. Vybudoval jste zavedenou firmu a možná přemýšlíte nad tím, jak najít nástupce či firmu prodat nebo jak chcete s firmou v příštím období nakládat?


Výhodou je, pokud prodávaná firma dobře funguje, je zavedená na trhu a. Prodej fungujících, prosperujících firem. Mezi nejčastější důvody prodeje firem patří dlouhodobá únava nebo dokonce zdravotních potíže jejich majitelů. Majitelé často volí prodej firmy kvůli touze po odpočinku, nechtějí se již zabývat firemními problémy popřípadě spory mezi spolumajiteli nebo protože prostě chtějí začít znova nějak jinak.


Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy PRODEJ FIREM s. Efektivní prodej firem nebo podílů v nich včetně řízení všech souvisejících procesů právních, ekonomických, obchodních i personálních. Kč - také z USA, UK, DE, PL a SR. Firmy na prodej od 19.

Daňové a DPH přiznaní, vrácení DPH se zahraničí, účetnictví. Před samotným prodejem podniku je nutné si ujasnit svou pozici a stav firmy. Podívejte se na následující. Nabídneme Váš podnik, projekt či nápad investorům. Připravíme podnik k prodeji.


Poskytujeme akviziční financování, faktoring a krátkodobé půjčky a úvěry pro podnikatele. Zprostředkování investic a právní služby v rámci finanční skupiny. Partner pro prodej firem a související služby. Převažuje prodej ziskových firem.


Zkuste to prosím později.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky