pátek 9. srpna 2019

Odkup sro

Zbavíme vás zadlužené nebo ztrátové firmy do hodin! Převzetí společnosti je nejrychlejší a nejlevnější zákonný způsob, jak ukončit svou podnikatelskou činnost ve společnosti s ručením omezeným ( s.r.o.), v akciové společnosti (a.s.) nebo v evropské společnosti (SE). Odkup firem provedeme již za hodin v souladu se zákony platnými od 1. Odkup společností Společnosti s historií a bez závazků – krátkodobých i dlouhodobých - jsou poptávány našimi zákazníky, neboť delší historie společnosti je výhodu při žádosti o úvěr, půjčku nebo leasing, kde společnost může prokázat kontinuitu vývoje a stabilitu oproti nově založené společnosti, která nemá zatím žádné ekonomické výsledky.


Expert na krizové řízení firem mi pomohl, podívat se na situaci s odstupem, sejmul mi mé růžové brýle, zamlžené tíhou provozu. Vyhodnotili jsme situaci a rozhodl jsem se pro odkup , převzetí firmy. Jsem podnikatel a milovník života jako Vy. Má cesta byla klikatá a posetá výmoly. Odkup a řízená likvidace firmy e nejrychlejší a nejlevnější zákonný způsob jak ukončit podnikání.


Hrozí Vám insolvence, konkurz, úpadek vaši s. Koupíme vaši společnost v jakémkoliv stavu. Cenu za odkup společnosti vám sdělíme co nejdříve po dodání potřebných dokladů. Odběratelé nám neplatili a díky tomu jsme se dostali do druhotné platební neschopnosti.


Dotoval jsem firmu dlouho, ale už na to nemám energii, ani nervy. Máme více než let zkušeností v oboru odkup , prodej a krizové řízení firem. Naše metody a postupy jsou prověřené, legální a 1 úspěšné. Máme tým na nejvyšší odborné úrovni i správné kontakty na správných místech.


Naše společnost se specializuje na odkup a prodej společností, finanční servis a kapitálové operace. Působíme na finančním trhu již let. Navázali jsme na úspěchy předchozí společnosti a tím získali potřebnou důvěru klientů státních institucí i privátních firem. Vykúpime Vašu firmu vo Váš prospech! Podnikanie nie je jednoduchá záležitosť.


Odkúpenie sro – postup a na čo si dať pozor! V prípade, že sa rozhodnete firmu predať, neotáľajte s predajom, pretože by vaša firma mohla začať strácať na hodnote. Po konečnom rozhodovaní je potrebné ihneď podniknúť potrebné kroky. Vymáhání a odkup pohledávek s. Vás zprostředuje prodej čistých společností, prodej nových i založených společností, prodej ready-made společností.


Dále zajistí sídlo společnosti, virtuální kancelář i přeposílání pošty. Vám pripraví renomovaný právnik, s účtovnými prípadmi Vám pomôže tím skúsených účtovníkov, web stránky Vám pripravíme za pomoci najlepších technológií na trhu. Odkup financujeme z vlastních zdrojů nebo nalezneme vhodného investora.


Odkoupíme nebo zprostředkujeme prodej vaší firmy v jakémkoli stavu. Investoři - odkup zavedených firem. Jistě vám záleží na dalším osudu firmy a přejete si, aby byla úspěšná i po vašem odchodu. My ji budeme stále rozvíjet. Neplaťte dluhy firmy ze svého.


Prodej zavedených firem - nabídněte. Při prodeji společnosti nemáte téměř žádné náklady, právě naopak realizujete zisk. Zákon o obchodních korporacích.


Není nutné hradit žádné poplatky a čekat na zdlouhavý proces rušení firmy formou likvidace, nebo úpadkovým řízením. Podmínkou na odprodej firmy je, že vaše sro nemůže mít žádné závazky, majetek a ani pohledávky. Odkup směnek Pokud využijete nabídku společnosti Expohledávky s. Věřitelé to v současné době nemají s vymožením svých pohledávek vůbec lehké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky