úterý 9. dubna 2019

Založení sro poplatky

Overenie podpisu sa vyžaduje na zakladateľskej listine (spoločenskej zmluve), plnomocenstve pre osobu, ktorá vybavuje zápis (ak si zápis nevybavuje zakladateľ sám) a na samotnom návrhu na zápis spoločnosti do obchodného registra. Založení SRO za jediný den u notáře! Cena obsahuje veškeré poplatky - kolky, živnosti, notáře, zápis do. Jaké jsou potřeba poplatky na založení s. Náklady na založení společnosti s ručením omezeným se v posledních.


K založení jednoduchého sro není zástupce nutný, ale ušetří vám čas. Možností je i využít konzultace přímo s notářem. Jediné, co musíte v takovém případě pro založení SRO sami udělat, je vytisknout a ověřeně podepsat námi připravené dokumenty, poslat nám je poštou (nebo předat osobně) a založit pro SRO účet v bance a složit tam základní kapitál. Když se hodně zadaří, dá se to stihnout i během jediného dne. Při plánování a založení firmy vám zajistíme konzultace.


Poskytujeme i následný servis pro majitele obchodních společností, jako je pořádání valných hroma a realizace a zápis změn do obchodního rejstříku. Níže uvedené odměny notáře zahrnují vydání jednoho stejnopisu notářského zápisu, ale neobsahují další poplatky jako je vydání dalších stejnopisů, ověřování podpisů a listin, které mohou někdy přesáhnout cenu samotného úkonu. Ceny jsou uvedeny bez DPH. Nejde ale o sro , ktorá je platca DPH – navyše, podmienky a cena v prípade, ak si necháte založiť spoločnosť na kľúč môžu byť iné od mesta k mestu (napríklad Bratislava, Nitra, Košice vs menšie mestá).


Vás provede celým procesem založení firmy s. Postup založení společnosti - jak založit s. Převod ordinace (lékařské praxe) na s. Co vše potřebuji pro založení S. Všechny potřebné dokumenty připravujeme my v rámci služby. Už ste sa rozhodli založiť si spoločnosť s ručením obmedzeným – založenie s. Poplatky pri založení s. Samozrejme, že na začiatku treba počítať s určitým finančným zaťažením. Pre Vás je dôležité vedieť, koľko platiť za základné poplatky. Ačkoli došlo přijetím Novely k určitému snížení nákladů na založení SRO , stále přitom nelze dosáhnout, a to při zohlednění veškerých zákonných a praktických aspektů založení SRO , aby zakladatel SRO při jejím založení vynaložil maximálně částku 1eur. Objednávka je zcela nezávazná - budeme vás kontaktovat co nejdříve s bližšími informacemi a zodpovíme případné dotazy.


Na kolik vás přijde založení s. Pro založení společnosti s ručením omezeným je nutné sepsat buď zakladatelskou listinu (v případě, že společnost má pouze jednoho společníka), nebo společenskou smlouvu (pokud má společnost více společníků). A tu sa dá na založení spoločnosti ušetriť najviac, ke ďpriblizne že v prípade elektronického podania sa uhrádza len polovičný poplatok vo výške 165€. Takže založenie spoločnosti s. Vás vyjde približne toľko ako keby ste si spoločnosť zakladali sám a podanie vykonali klasickým spôsobom.


Dalšími poplatky pak mohou být poplatky notáři za vydání stejnopisů notářských zápisů, poplatky za ověřování podpisů na listinách apod. V důsledku uvedeného je tak reálná výše zákonných poplatků podstatně vyšší než původně avizovaná částka, u běžné firmy vyjde přibližně na 6. Pokud chcete založit společnost s ručením omezeným, potřebujete notáře, který Vám ve formě notářského zápisu sepíše zakladatelskou listinu, má-li společnost jednoho zakladatele, nebo společenskou smlouvu, má-li společnost více zakladatelů. Od kompletnej administratívnej záťaže Vás vie zachrániť práve sro -start. V prípade záujmu o založenie spoločnosti nás neváhajte kontaktovať.


Na Slovensku je možné podnikať viacerými spôsobmi, v prípade právnickych osôb je štatisticky najobľúbenejším spôsobom, založenie spoločnosti s ručením obmedzeným. Ak založenie zabezpečí naša spoločnosť tieto poplatky neplatíte, nakoľko mi návrh podávame elektronicky). Overené dokumenty sa spolu so Živnostenským oprávnením a návrhom na zápis spoločnosti podávajú do Obchodného registra. Obchodný register do pracovných dní spoločnosť zapíše do registra.


Zvolení názvu, stanovení předmětů podnikání, nominace jednatelů a společníků, určení sídla společnosti a individuální znění společenských smluv, jsou plně v klientově kompetenci. Celý proces založení firmy trvá běžně 2-týdnů, v případě komplikací se může doba založení firmy i výrazně protáhnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky