pátek 12. dubna 2019

Kniha manželská smlouva

Aby zachránila dům, pomůže Alexe už asi jen kouzlo. V životě by jí však nenapadlo, že jedno takové jí do cesty přičaruje staršího bratra její nejlepší kamarádky – a mocného muže, který jí zlomil srdce. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus!


Aby sme vám vedeli čo najlepšie odporúčať knižky, a tiež na marketingové účely, potrebujeme si do vášho prehliadača uložiť údaje – takzvané koláčiky alebo cookies. Existuje tajemství úspěšného manželství? Manželství s miliardářem.


Proč jsou některá manželství úspěšná a jiná ztroskotávají? Je to pouze dílem náhody? Jedno je jisté: jestliže existuje tajemství slastného manželství, pak ho milióny manželských párů v současném světě nepoznaly. Knížku jsem přečetla na základě doporučení mé maminky a mohu ji jedině doporučit dál. New deals listed every day!


Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! Kniha manželská smlouva Tiskové množství, které obsahuje pouze jeden vzor vizitky je cenově. Nastává ovšem problém, kde a hlavně jak takovou vizitku vlastně navrhnout a vytisknout?


Shání peníze, ale žádná banka ji nechce půjčit. Book online, Pay at Hotel. Její kamarádka Maggie přichází se zajímavým nápadem - její bratr Nicholas shání papírovou manželku. Chvíli potrvá, než se objeví v digitální podobě. Avšak ani poté negarantujeme, že bude na internetu volně ke stažení.


Je čtivá, zábavná a má spád - všechny atributy dobré knížky. Quick, Simple, Easy to Use. Bleskové dodání, osobní odběr ZDARMA a dárky za nákup. Miliardář Nicholas Ryan sice v institut manželství nevěří, ale aby se mohl stát dědicem rodinné společnosti, potřebuje sehnat manželku. Kvalitní manželská smlouva ošetří veškerá možná úskalí, která by takový svazek mohl přinést, a proto vzhůru do příjemného života nezatíženého problematickými city.


Pro mě osobně - byť jsem si knihu sama vybrala (pro moji obranu nutno dodat, že jsem doufala v něco ve stylu Sparkse a dostalo se mi knihy ve stylu Odstínů) - tento žánr asi úplně není. Ale i přesto má ode mě kniha lehkej nadprůměr a obdiv za nápaditost a za znalost a propracovanost detailů. Ještě bych chtěla reagovat na vladislause a další komentáře týkající se témetu Pagininiho smlouva vs. Podle mě nezáleží na pořadí čtení knih, ale prostě na vkusu a gustu čtenáře.


Free UK Delivery on Eligible Orders! Kniha sa číta ľahko, rychlo vtiahne do deja s dávkou napätia a tajomna. Hit enter to search or ESC to close. Ano příběh je klišé a kniha je vlastně spíš jen tak na oddych, ale má svoje kouzlo a zkrátka mě chytila za duši a pobavila ve chvíli, kdy jsem přesně něco takového potřebovala.


Takže kdo má chuť na romantiku, erotiku a velkou dávku skvělého humoru, určitě neprohloubí. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Neváhajte a inšpirujte sa množstvom kníh v najobľúbenejšom internetovom kníhkupectve na Slovensku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky