středa 18. ledna 2017

Rejstřík obchodu a živnosti

Rejstřík obchodu a živnosti

Petr Novák V České republice se po European Business Number objevil další pochybný katalog, jehož provozovatel se snaží z podnikatelů vymámit peníze za zápis. Tento projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj. Rejstřík živnosti a obchodu je typickým zástupcem databází, které žádají. Důvodem je, stálo v dopise, zařazení do Rejstříku živnosti a obchodu.


Rejstřík obchodu a živnosti

Celníkům v Brně se nezdál textil z Bangladéše: Šlo o padělky za šest milionů. Gajdošova Brno, je podnikatelům nabízen zápisu do tohoto rejstříku. Rejstřík slouží stále větším potřebám informovanosti o nových obchodních partnerech. Rejstřík obchodu a živnosti obsahuje jen zápisy o činnostech firem, které jsou obsaženy v registru živnostenského podnikání nebo v obchodním rejstříku příslušnho soudu. Dnes to došlo v poště tak mě zajímá co to je.


Už jednou jsme takto něco uhradili. Samozřejmě malým písmem někde v koutě napíšou, že je to návrh smlouvy, který zaplacením přijímáte. Re: rejstřík obchodu a živnosti Nic neplaťte, obloukem do koše s tím - tihle a podobní lehkoživkové to zkoušejí už léta, napodobují názvy úředních registrů a snaží se vzbudit dojem, že platba je povinná.


I název společnosti Informatik ČR nebo název rejstříku rejstřík obchodu a živnosti. Je ale pravdou, že těchto vychytávek je a bude čím dál tím víc. Takže VELIKÝ POZOR všechno číst velmi podrobně a děláte moc dobře, že se o tyhle informace podělíte. Vás osloví po vydání živnostenského oprávnění společnost Informatik Česká republika spol. Zaplatit za zápis do zmíněného rejstříku.


Co to jako je, nevíte někdo. Registrace uživatele na portál DAUC. Pro přihlášení na portál DAUC. Rozsah přístupu na portál se liší dle typu předplatného (DAUC, EXPERT, UNES, OTÁZKY A ODPOVĚDI). Pozor na rejstřík obchodu a živností!


Je to databáze podnikatelů, kteří si zaplatí uvedení v této evidenci. Přišla mi složenka na určitou platbu od jedné společnosti s jakýmsi podivným zápisem do rejstříku obchodu a živnosti , je to podvod či co? Máte s tím někdo zkušenost? Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.


Tvůrci živnostenského rejstříku je 2živnostenských úřadů obcí s rozšířenou působností a živnostenských úřadů některých městských částí Hlavního města Prahy. Ministerstva průmyslu a obchodu ČR. Při ohlášení další živnosti , podání další žádosti o koncesi je třeba uhradit správní poplatek ve výši 50- Kč. Oblasti Služby Zahájení podnikání Témata Legislativa Živnostenské podnikání Živnosti volné 12.


Obsahových náplní živností volných podle jednotlivých činností. Obdržel jsem dopis od REJSTŘÍK OBCHODU A ŽIVNOSTI s složenkou, mám ji zaplatit? Dopis je komerční aktivita soukromé společnosti, která je uvedena v dopise a nikterak nesouvisí s obchodním rejstříkem ani s registrem živnostenského podnikaní a už vůbec ne s založením nebo činností Vaší společnosti. Katalog Nabídka O nás Kontakt Zprávy Fakta Rejstřík Texty VITAeSHOP. Odeslat odkaz na tuto.


Informace k rejstříku obchodu a živnosti Vzhledem k častým dotazům podnikatelů, kteří bezprostředně po získání živnostenského oprávnění a výpisu z živnostenského rejstříku obdrželi dopis od společnosti Informatik – Česká republika, spol. Objednejte si předplatné nebo se přihlaste a získejte tak přístup k databázi aktualizovaných odborných otázek a odpovědí od renomovaných autorů. List väčšinou obsahuje nadpis ako: REGISTER OBCHODU A ŽIVNOSTI , SLOVENSKÝ REGISTER FIRIEM A ŽIVNOSTÍ, REJSTŘÍK OBCHODU A ŽIVNOSTI , REGISTER OBCHODNÝCH SPOLOČNOSTÍ A ŽIVNOSTÍ SR, ale priamo v liste je možné získať informácie firmy, ktorá daný list odosiela.


Medzi najznámejšie patria register obchodu a živností či register obchodných spoločností. Obchodní rejstřík je veřejný seznam, do nějž se zapisují podnikatelé a firmy a zákonem stanovené údaje o nich – např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky