pátek 20. ledna 2017

Protokol chemie vzor

Při provádění jakýchkoliv pokusů nebo pozorování je nutné vést laboratorní protokol. Opravdu je potřeba si všechno zapisovat. Nespoléhej se na to, že si budeš delší dobu pokus pamatovat.


Na konci si také můžete zopakovat důležité informace o bezpečnosti práce v laboratoři, kterou jste prošli první den laboratorního cvičení. Přeji hodně úspěchu při práci a jen kladně hodnocené protokoly. Pre slečnu Katku, made by ZioMan. This video is unavailable. Protokol z laboratorního cvičení.


Tabulka – Tepelný výměník, Souproud. Pokud protokol sepisujete ručně, použijte ze šablony členění textu a pořadí odstavců. Pokud budete odevzdávat protokol na více listech, sešijete listy k sobě nebo je umístíte do eurokapsy.


Stránka s najväčším počtom referátov, prednášok, maturitných otázok, diplomoviek, a iných študentských prác v strednej Európe. Odtud plyne, že jednotlivé části by se mezi sebou neměly míchat. V záznamu měření nemá co dělat diskuse výsledků či upřesňování teorie, podobně v teorii konkrétní hodnoty, při kterých se měří. V nejjednodušší podobě protokol definuje pravidla řídící syntaxi , sémantiku a synchronizaci vzájemné komunikace. K protokolu se přikládají hodnoty zapsané v laboratorním sešitu jako příloha.


Nutný k pochopení principu prováděné úlohy. Zde uvádějte i vyčíslené rovnice reakcí. Vzorový protokol Otázky 1. Stručně popište též použité metody.


Jedná se vlastně o teorii, kterou znáte z běžných hodin chemie. Nejedná se o opis zadání! Tento odstavec je určen k popisu významných úkonů, které jste během práce.


Dokumentácia vlastnej syntetickej práce. Pomůcky - výpis pomůcek. Postup - stručně popíšeme přípravu preparátu. Domácí úkol z matematiky bude zadáván vždy v úterý, v pátek budou psát žáci prověrku (na zopakované učivo).


Nezbytnou součástí pokusu je pozorování. Pozorování provádíme svými smysly, nejčastěji zrakem. Naše smysly se ale dají snadno oklamat. Nájdite a vytlačte si svoj referát.


Termín záverečného testu je vypsán v SISu – Termíny zkoušek (pokud není domluveno jinak). Test se skládá ze dvou částí (laboratorní výpočty a praktické otázky ryze v rozsahu laboratorních úloh). Předávací protokol je vyhotoven ve dvou výtiscích, jeden pro zákazníka a druhý pro opraváře (firmu). Unicorn invitation is being hit right now! Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt pozvánka na narozeniny.


Přemýšlíte jak udělat pozvánk. Přehledný protokol z provedené praktické úlohy shrnuje všechny potřebné údaje vedoucí k závěru plynoucímu z vypracované úlohy. Předkládá se v čitelné a přehledné formě podle záznamů v laboratorním deníku.


Laboratorní protokol píše na nelinkovaný papír formátu A případn ě na předtištěný formulář, který po ukon čení práce odevzdá vyučujícímu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky