pátek 29. července 2016

Pojisteni stavby

Jako nemovitost lze pojistit rodinný dům, byt v osobním vlastnictví, družstevní byt, rekreační chatu či chalupu, samostatnou garáž. Je pojištění stavby povinné? Pokud jste si na nemovitost půjčili hypoteční úvěr, nacházíte se v situaci, kdy je pojištění stavby povinné. To platí vždy, pokud financujete stavbu hypotékou.


Ale se splátkami se výrazně hůř shánějí další peníze na rozsáhlé opravy – třeba když váš domov poničí živly, požár nebo prasklé potrubí.

Pojištění stavby byste si sami od sebe nepořídili, že? Když mluvíme o hypotéce, víte, že si můžete pojistit i samotnou hypotéku? Pojistěte si svůj domov proti živlům a nehodám.


Každý rok navíc bonus za průběh beze škody. Pro rozestavěný rodinný dům můžete využít speciální balíček, který spolehlivě pokryje nejčastější rizika související se stavbou domu. Proč zbytečně platit stejnou cenu jako za dokončený dům?


Domy, garáže i vedlejší stavby mají v našem pojištění zelenou Nezapomínáme ani na vedlejší stavby , které také vlastníte.

Všechny vedlejší stavby máte s naším pojištěním automaticky v ceně (do příslušného limitu resp. z pojistné částky hlavní stavby v balíčcích KLASIK a MAXI). I na rozestavěné stavby. Pojistíme i dům ve výstavbě nebo v rekonstrukci, a to včetně stavebního materiálu a věcí sloužících k výstavbě.


New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! Vybírejte z nabídek pojišťoven a získejte optimální ochranu. Co lze pojistit a jaký je rozsah pojištění stavby.


Book online, Pay at Hotel. S pojištěním staveb Domov IN se nemusíte bát o svoji nemovitost ani v případě nepřízně počasí nebo v důsledku vandalismu. Ochráníme i váš stavební materiál, stavební mechanismy a nářadí, vedlejší stavby , skleník, porosty anebo zahradní architekturu.


Pořízení domu či bytu nás stojí spoustu času, energie a peněz, ale přijít o „střechu nad hlavou“ může být otázka chvilky. A pak nastupuje otázka, kde vzít peníze na opravu, koupi nebo stavbu nemovitosti. Vyberte prosím, na jakou částku chcete nemovitost pojistit.


Pojistná částka by měla vyjadřovat aktuální hodnotu Vaší nemovitosti. Trvale obývané hlavní stavby , vedlejší stavby , volitelné předměty (např. hřbitovní stavby , pojištění porostů apod.), stavební materiál, stavební mechanismy a nářadí, mobilní hasicí přístroje, vybavení hydrantové skříně a fotovoltaické elektrárny.

Sjednejte si nejlevnější povinné ručení online. S naší kalkulačkou je to hračka. Quick, Simple, Easy to Use. Hledáte pojištění stavby od VZP? Jako součást hlavního pojištění je možné s pojišťovnou sjednat ještě další doplňková připojištění, která rozšíří pojistnou ochranu na věci movité i nemovité.


Bezpečný domov naleznete zde. SOB pojištění stavby – Náš domov Jaký je rozdíl mezi pojištěním domácnosti a stavby ? Zatímco pojištění domácnosti zahrnuje movité věci, které vlastníte a které tvoří vybavení a zařízení domácnosti – více informací o pojištění domácnosti naleznete zde, u pojištění stavby máte pojištěny konkrétní stavby , jako je rodinný dům, byt, garáž, chata. Dále lze pojistit i vybavení domácnosti, o kterém se více informací naleznete zde. V případě, že uvedené limity nepostačují, lze je navýšit za příplatek.


Jste-li vlastníkem nemovitosti, ať už je to byt nebo dům, měli byste mít vždy sjednáno pojištění domácnosti a nemovitosti. Vedlejší stavby není nutné ve smlouvě specifikovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky