pondělí 11. července 2016

Nikon blesk sb 910

Speedlight SB-9Professional i-TTL Speedlight compatible with Nikon FX- and DX-format SLRs, and part of the Nikon Creative Lighting System. And with refined operability including illuminated buttons for use in low light and improved thermal cut out protection, the SB - 9is the perfect partner to your D-SLR. NIKON SB - 9je nejlepším profesionálním bleskem roku.


Porota TIPA se k blesku vyjádřila takto: „Nový blesk Speedlight SB - 9založený na systému kreativního osvětlení (CLS) společnosti Nikon zahrnuje vylepšený intuitivní systém ovládání a vizuální uživatelské rozhraní (GUI). Profesionální blesk systému CLS s i-TTL řízením záblesku, kompatibilní s jednookými zrcadlovkami Nikon formátů FX a DX.

Všestranný a výkonný blesk SB - 9nabízí fotografům rozsáhlé tvůrčí možnosti při upevnění na fotoaparát i při použití v bezdrátovém provozu. Profesionálny blesk s meraním i-TTL, kompatibilný s jednookými zrkadlovkami Nikon formátu FX a DX, ktorý je súčasťou systému Nikon CLS (Creative Lighting System). Rýchly, univerzálny a výkonný blesk SB - 9ponúka široké možnosti fotografovania, či už ho nasadíte na fotoaparát alebo ovládate bezdrôtovo. Tedy při 50mm ohnisku (FX formátu) a cloně F4. Jiné příklady jistě spočítáte sami.


Tři režimy rozložení osvětlení poskytují plnou kontrolu nad osvětlením scény, včetně automatického motorického zoomování v rozmezí ohniskových vzdáleností 17–2mm. Veškeré informace o produktu.

Manual Download Agreement. Free Delivery on Eligible Orders! The SB - 9replaced the SB -9in the lineup, and the SB -9was discontinued. In all respects other than overheating, when I write SB -9you can assume that applies to the newer SB - 9as well. Od předchozího modelu převzal to nejlepší a dále rozšiřuje své schopnosti.


Inteligentní TTL automatika umožňuje přesnější. The SB -9has a similar intuitive user interface as the SB -7and also comes with all accessories. A powerful lighting tool that can be used on or off-camera which has control, intelligence and great usability. Order for Home or Work Delivery or collect from one of over 2stores in as little as minutes Visit Camera Jungle for great value photographic equipment. Other Available Functions AF-assist illuminator AF-assist illumination for multi-point AF Ready Light Front, Back Front Other Functions.


Read real customer reviews of the SB - 9Speedlight Flash here. Nikon Speedlight SB - 9at great prices. Professional photographers will certainly gravitate to the SB - 9with its top-of-the-line features and performance.


Tri režimy rozloženia osvetlenia poskytujú úplnú kontrolu nad. Vybavený LCD displejem s jednoduchým a intuitivním ovládáním, Speedlite SB7odpoví na všechny vaše potřeby a přinese místo. Je rychlý, všestranný a výkonný blesk s přepracovaným menu a ovládáním.

Je rýchly, všestranný a výkonný blesk s prepracovaným menu a ovládaním. Ponúka široké možnosti pri nasadení na fotoaparát aj v prípade bezdrôtového ovládania. Whether you are an amateur or professional photographer, the SB - 9will surely support your creative lighting. Prodám blesk nejvyšší řady od Nikonu SB - 9s kompletním příslušenstvím a dvěma sadami nabíjecích akumulátorů. Ideální je osobní předání a vyzkoušení v Praze (Nymburce, Mladé Boleslavi).


Blesk je ve výborném stavu. Prodávám i další příslušenství Nikon viz moje další inzeráty. Výkonný kompaktní blesk , který je součástí bezdrátového systému makroblesků Nikon. Upevňuje se na objektivy NIKKOR a vyžaduje spuštění prostřednictvím fotoaparátu se systémem i-TTL v režimu řídicí jednotky, resp.


SU-8nebo vhodných blesků Speedlite.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky