úterý 26. července 2016

Daytonská smlouva

Paříži, vytvořila podmínky pro ukončení tři a půl roku trvající občanské války v Bosně a Hercegovině. Ostatně i samotná ústava je jen její doložkou. Devastace hospodářství a mezinárodní podezření vůči prezidentu.


Zatímco Bosňáci zdůrazňovali především nutnost centralizace státní moci, Srbové a. Slavnostně byla smlouva podepsána 14. Jako mírotvůrci byli oslavování.

Media in category Dayton Agreement The following files are in this category, out of total. Bosnia and Herzegovina at the time of the Dayto. The author gives a short historical. Author deals with short historical perspective of treaty, and.


Dokument, kterému předcházelo několik neúspěšných smluv, ukončil pro celou Evropu překvapivý a krvavý konflikt v rozpadající se Jugoslávii. I file sono disponibili secondo la licenza indicata nella loro pagina di descrizione. Hlavní článek: Mírová smlouva.


Zobrazují se podkategorie z celkového počtu podkategorií v této kategorii.

Daytonská mírová smlouva a její uvedení do života. Mírové smlouvy podle stran‎ (kat.). Dayton - jak se smlouva obecně nazývá podle místa podpisu v americkém Ohiu - byl sice přelomem ve válce, jeho dopad na poválečnou rekonstrukci Bosny a Hercegoviny byl však. Serious jobs can also be fast, easy and fun. Form builder apps tend to be very similar, so how do you choose the right one?


První díl závěrečné části řady prezentací, které mapují historii Jugoslávie ve 20. Zabývá se stěžejními konflikty v zemích bývalé jugoslávské federace po jejím rozpadu v 90. Chorvatsku a konfliktem v Bosně a Hercegovině. Smlouva o omezení strategických útočných zbraní mezi USA a Ruskou federací - START I. PRA NIS Agreement – EU template – Institution only MUDr. Milosevic (pohled na ně byl samozřejmě v souvislosti s dalším vývojem přehodnocen).


Pomyslné hranice mezi oběmi částmi kopírují předěl. Celý konflikt posléze uzavřela 14. Ježíš: pro muslimy velký prorok, pro židy podvodník. Jde o pokus kompromisně uspořádat vztahy mezi třemi etnickými skupinami, které mezi sebou roky vedly občanskouválku. Unifikace Ozbrojených sil Bosny a Hercegoviny Figure 2: The post-Dayton Command Structure in BiH International pressure helped the process of unification.


Tím, jak je ve světě složitá politická situace, Srbové sledovali brexit a chtějí se od Bosny oddělit. Dokonce v nedávných volbách se vyslovili pro osamostatnění, chtějí pryč z bosenské federace.

Takže teď se neví, co bude. Všichni se bojí války.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky