úterý 26. července 2016

Epassi salasana

Passi on verottomien liikuntaetujen maksuväline. Jos olet unohtanut salasanasi, kirjoita käyttäjätunnuksesi (matkapuhelinnumerosi, jos olet edun saaja) ilman välilyöntejä tai -viivoja ja klikkaa “Lähetä”. Mikäli salasana on päässyt hukkumaan, voit tilata uuden ”Unohtuiko salasana ? Tililläsi näet reaaliaikaisen saldosi, käyttöhistorian sekä muut omat.


OmaRaha on arvoa, jota käyttäjä voi siirtää omalta tililtään ePassi -sovellukseensa ja käyttää maksaessaan ePassilla. OmaRaha on erityisen kätevä silloin, kun oston summa ylittää henkilöstöedun saldon määrän, esimerkiksi lounas maksaa yli 1€. Käytä ePassia Androidillasi! Passilla maksat kaikki työnantajasi tarjoamat henkilöstöedut nykyaikaisesti puhelimellasi.


Passin mobiilisovellusta voi käyttää lukuisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden sekä lounaan maksamiseen. Asennuksen jälkeen, avaa sovellus ja kirjaudu. Passi säilyttää henkilötietoja asiakassuhteen voimassaoloajan sekä tämän jälkeen kuusi täyttä kalenterivuotta perusteena mm. Luot rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjätunnukset, joiden avulla voit seurata yhden tai useamman toimipisteesi ePassi -maksutapahtumia.


Epassi salasana

Passi helpottaa lounasruuhkaa “Puolitoista tuntia päivästä on hyvin hektistä. Käyttöliittymää ei myöskään tarvitse tihrustaa, vaan asiakkaan puhelimesta näkee yhdellä vilkaisulla, onko ravintola ja päivämäärä oikea. Passi säilyttää vain ePassin toiminnan ja tietojen käyttötarkoitusten kannalta tarpeellisia tietoja, joiden käsittelylle on lailliset edellytykset. Käyttötarkoitukseensa tarpeettomaksi muuttuneet tiedot, vanhentuneet tiedot tai tiedot joiden käsittelylle ei enää muutoin ole perustetta, hävitetään tietoturvallisesti.


Tutustu etujen hallinnointiin klikkaamalla alla olevia edun kuvakkeita, älä tee niihin muutoksia vielä tässä vaiheessa. Tervetuloa ePassin asiakastukeen. Luo tukipyyntö, jos et löytänyt vastausta kysymykseesi Usein Kysytyt Kysymykset UKK osiosta. Jokaisella tukipyynnöllä on yksilöity ID-numero, jonka avulla voit seurata tukipyynnön käsittelyn kulkua. MAKSA SOITTAMALLA (voit korvata soittamisen mobiilisovelluksella) Tarkista kassalta löytyvästä epassi -hinnastosta haluamasi palvelun viisinumeroinen epassi -tunnus.


Epassi salasana

Syötä tunnuksesi salasana. Soita numeroon ja toimi kuulemiesi ohjeiden mukaan. Varmista että maksusi summa on oikea ja vahvista maksu. Näytä saamasi tekstiviestikuitti kassalla.


Tämä on rahaa, jota ei muuten pystyisi käyttämään. LounasPassi, SporttiPassi. Tämän lisäksi jatkuvat uudet innovaatiot joista muut vain haaveilevat, varmistavat vuosittaisen - käyttäjämäärän kasvun”, Löfgren muistuttaa.


Kerro kassalla mihin elokuvaan olet ostamassa lippua ja mainitse, että haluat maksaa lippusi SmartumPay-sovelluksella. Kassa tarkistaa kuitin matkapuhelimen näytöltä. Elisa Salasanapankki suojaa ja muistaa kaikki salasanasi ja PIN-koodisi.


Näillä etuseteleillä ja -korteilla voit ostaa lippuja ja sarjalippuja vain omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi! Myyntipisteet Haluatko ostaa lippusi henkilökohtaisesti? Löydä paikkakuntasi myyntipisteet hakusanan tai postinumeron avulla.


Osta Finnkinon sarjalippuja kätevässä sähköisessä muodossa omaan käyttöösi, tai tulostettavana lippupakettina jonka voit myös helposti jakaa kavereiden kanssa. Sarjalipuilla säästät sitä enemmän, mitä enemmän ostat! Teatterin kassalta voit ostaa myös kulttuurisarjalippuja.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky