pátek 15. července 2016

Hlášení o dopravní nehodě

Přesto lze doporučit tzv. Evropský záznam o dopravní nehodě , který současně doporučujeme všem řidičům vozit v autě s sebou. Tento formulář je navržen tak, aby v kritické situaci po dopravní nehodě vedl její účastníky k tomu, aby neopomněli uvést důležité skutečnosti stanovené zákonem do formy záznamu.


Svědci: Jména, adresy, tel. VOZIDLO A ZÁZNAM O DOPRAVNÍ NEHODĚ 1.

Datum nehody: Místo: Místo:. V souladu s ustanovením § odst. Doporučujeme získání a výměnu základních informací: registrační čísla vozidel, kontakty na řidiče, kontakty na svědky, pojišťovnu, máte-li možnost, vše si nafoťte. Přijalo Operační Středisko HZS Los Santos zprávu o dopravní nehodě na ulici Market, 1OA se zaklíněným řidičem na místo byla vyslaná Scania Cas24. Aby vyřízení s pojišťovnou proběhlo hladce, je dobré vědět, jak postupovat při hlášení pojistné události.


Vzorový záznam o nehodě by měl v autě vozit. Jak vyplním formulář hlášení o dopravní nehodě ? Ten je volně ke stažení například na stránkách Ministerstva dopravy.

Třeba malovat v půdorysu (letecký pohled) kvůli lepší představě o vzdálenostech, jež by při kresbě z vlastní. Obsah a forma přední strany formuláře je shodná ve všech evropských státech i ve všech jazykových mutacích. Jak postupovat po dopravní nehodě 1. Pokud nebude k dopravní nehodě přivolána policie, je nezbytné s dalším účastníkem nehody sepsat společný záznam o dopravní nehodě , který musí obsahovat identifikaci (údaje) místa a času nehody a jejích účastníků a vozidel, její příčiny, průběhu a následků.


Vyplňte záznam o nehodě. Společný záznam o dopravní nehodě musí být podepsán a obsahovat identifikaci místa a času dopravní nehody, jejích účastníků a vozidel, její příčiny, průběhu a následků. Pojem „ dopravní nehoda“ je definován v ustanovení § zákona č. Pokud nejste povinni hlásit dopravní nehodu policii, musíte se s druhým účastníkem nehody dohodnout na zavinění.


Lze využít i volného listu papíru. E Hlášení škodní události KASKO: poškození, zničení, odcizení vozidla Uložit. Záznam o dopravní nehodě Uložit. Kdy volat k dopravní nehodě policii. Pokud je někdo zraněn a potřebuje urgentní pomoc.


Co musí obsahovat záznam o dopravní nehodě. Policii musíte zavolat vždy, pokud dojde k usmrcení či zranění nebo škodě na majetku třetí osoby, případně pokud je škoda vyšší než sto tisíc korun českých na jednom z vozidel včetně přepravovaných věcí. Pokud již k dopravní nehodě došlo, je nejdůležitější zachovat chladnou hlavu.

V případě, že se jedná jen o drobné „ťuknutí“, není potřeba úplně panikařit a vždy je lepší vše vyřídit v klidu. S některými základními frázemi byste. Nikdy nevíte, kdy se vám může hodit.


Při nehodě hrají svou roli taky. Stáhnout a vyplnit ve FORM studiu. Ušetřete při práci s formuláři až času. Informace o formuláři. Mimo provozní dobu můžete zanechat vzkaz na záznamníku.


Připravte si prosím předem záznam o dopravní nehodě a údaje o svém vozidle i poškozených. Formulář slouží pojištěnému jako záznam o dopravní nehodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky