pátek 11. září 2015

Pracovní právo pro personalisty

Pracovní právo pro personalisty

Pracovní právo pro personalisty I. Garantkou tohoto kurzu je vedoucí katedry PhDr. Instant Calm, Beautiful Relaxing Sleep Music, Dream Music (Nature Energy Healing, Quiet Ocean) ★- Duration: 3:06:19. Právo pracovní – pracovněprávní vztahy, základní pracovněprávní předpisy.


Druhy pracovněprávních vztahů – pracovní poměr, zaměstnávání na základě. Oct Tento e-learning je určen pro personalisty , vedoucí pracovníky a všechny, kdo se potřebují orientovat v problematice pracovního práva. Jsme Vaši lektoři zákoníku práce a advokáti se zaměřením na pracovní právo. Adam Valíček, MBA, advokát působí rovněž jako lektoři v oblasti pracovního práva, kteří připraví školení na míru pro každého klienta.


Romana Náhlíková Kaletová, advokát specializující se na pracovní právo 10. Daňová abeceda pro personalisty (základní pravidla pro jednotlivé odvody, daňové problémy při poskytování benefitů, prohloubení a zvýšení kvalifikace z daňového hlediska, odměňování manažerů) Ing. Ditta Hlaváčková, daňová. Absolventi budou schopni se orientovat v novelizovaných předpisech upravujících pracovněprávní vztahy, ujasní si zákonná práva a povinnosti zaměstnance a zaměstnavatele s doporučením, jak zájmy zaměstnavatele nejúčinněji ochránit, seznámí se s nejčastějšími problémy a chybami, které se v praxi vyskytují.


Pracovní právo pro personalisty

Informace o školení: Pro koho je toto školení určené? Kurz je určen pro personalisty , vedoucí pracovníky, podnikatele, živnostníky, jednatele a majitele firem, ředitele, sekretářky, úředníky, a. PŘEHLED MODULŮ VZDĚLÁVACÍHO KURZU. Pro podrobnou náplň jednotlivých modulů, prosíme, klikněte zde.


Dotaz V souladu s § 1odst. ZP vznikne-li dočasná pracovní neschopnost (DPN) ode dne, v němľ má zaměstnanec směnu jiľ odpracovanou, počítá se období kalendářních dnů DPN pro účely poskytování náhrady mzdy následujícím kalendářním dnem. Book Pravo Hong Hotel with Agoda. Best Price Guarantee, up to Off. Absolventi budou schopni orientovat se v novelizovaných předpisech upravujících pracovněprávní vztahy, ujasní si zákonná práva a povinnosti zaměstnance a zaměstnavatele s doporučením, jak zájmy zaměstnavatele nejúčinněji ochránit, seznámí se s nejčastějšími problémy a chybami, které se v praxi vyskytují.


Pracovní právo pro personalisty

Své dlouholeté zkušenosti s přednáškovou činností uplatňuji na otevřených školeních o pracovním právu pro řadu vzdělávacích agentur v České republice (např. TSM, Intellego, Integracentrum, 1.VOX, Jan Mačát, KPS vzdělávací agentura, AJAK Žďár nad Sázavou, atd.). V oblasti ŘZL praxe let. Potom je náš kurz právě pro Vás. Během šesti týdnů s Vámi odborník na pracovní právo projde úskalí vzniku, změn a skončení pracovního poměru.


Kromě toho získáte cenný studijní materiál mapující mimo jiné pracovněprávní vztahy, atypické formy zaměstnávání, překážky v práci a další. Hlavní náplní práce personalisty však není jen výše zmíněný nábor, motivace a vývoj pracovníků, ale také plánování rozvoje pracovních sil, monitorování situace na trhu práce, nábor zaměstnanců, příprava konkurzních řízení, propagace a marketing výběrového řízení, vedení personální evidence, spolupráce. Jan Bleha Community Manager at Kiwi.


Pracovní právo pro personalisty

Hackathon Jak lákat odborníky prostřednictvím komunitních akcí: hackathony, meetupy, vzdělávací víkendy, soutěže, účast na konferencích. Nejen bezchybná znalost zákoníku práce hraje při přijímání zaměstnanců důleľitou roli. Zradit personalisty můľe i jejich mysl. Výsledkem je, ľe si nový zaměstnanec a pracovní místo nerozumí.


Znalosti týkající se právních předpisů a legislativy jsou v dnešní době potřeba jako sůl, proto jsme připravili kurzy, které vám pomohou se v této oblasti snadněji vyznat. Pak je pro vás ideální varianta semináře na míru – např. Rozlišuje se individuální pracovní právo , upravující pracovní vztahy jednotlivých zaměstnanců, a kolektivní pracovní právo , v němž se řeší vztahy mezi zaměstnaneckými odborovými orgány a jednotlivými zaměstnavateli nebo organizacemi zaměstnavatelů. Personalistika pro manažery a personalisty přináší ucelený pohled na personalistiku a personální činnosti v moderní organizaci.


Manažeři a personalisté si prostřednictvím publikace osvojí systémové a strategické zásady a postupy organizace personalistiky, vytváření a analýzy pracovních míst, plánování zaměstnanců, obsazování volných pracovních míst. Kratší pracovní doba a její výhody a nevýhody pro zaměstnance a zaměstnavatele, práce přesčas při kratší pracovní době. Zkrácená pracovní doba a kdo. Příspěvky na sociální a zdravotní pojištění migrující pracovníci odvádějí v jedné členské zemi. Tentýž princip platí i pro vyslané zaměstnance, pracovní poměr s cizím prvkem anebo OSVČ.


Pro hlubší právní analýzu, kterou lze poskytnout pouze na základě úplné znalosti daného případu a faktického stavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky