úterý 1. září 2015

Poliklinika spea olomouc

Máme smluvní vztah se všemi zdravotními pojišťovnami. K dispozici je lékárna, ordinace praktických lékařů a ambulantních specialistů všech. SPEA Olomouc - poliklinika s lékárnou - nám.


Moderní zdravotní zařízení s lékárnou zajišťuje komplexní ambulantní zdravotní péči. Greater advertising in cooperation with the agency CzechTourism certainly helped. This agency gives Olomouc more space than before”, says Karin Vykydalová, head of the tourism department.


Na portálu ZnamyLekar. POLIKLINIKA AGEL Olomouc má dvě pracoviště, v Olomouci a Přerově. Nabízíme komplexní ambulantní péči.


Praktičtí lékaři s možností okamžité on-line registrace, rehabilitace, gynekologie, oční, ORL, neurologie, urologie či ortopedie, stomatologie a psychologie včetně laboratoří. Ordinace poskytuje komplexní kvalitní péči v oboru ORL. Národních hrdinů Olomouc. Mě moc pomohl , hlavně s opakovanými záněty.


Theodor Kabilka urolog. Moderně zařízená ORL ordinace nabízející pečlivý a lidský přístup. Psychoterapie a hypnoterapie - Olomouc Sokolská 11. Klinikách v blízkosti.


Optika ALEXA Riegrova 13. V ambulancích na poliklinice v Olomouci nás zastihnete v ordinační době. Kardiologie, interna, cévní ambulance. Sdružené ambulantní zařízení - velké, nám.


Lékárna se nachází na adrese nám. Jsme vybaveni špičkovou technikou k diagnostice zeleného zákalu: počítačový perimetr a heidelberský retinální tomograf (HRT3) poslední generace. Poliklinika SPEA , nám. DERMATOLOGIE - KOŽNÍ ORDINACE OLOMOUC.


Jsme nestátní zdravotnické zařízení poskytující komplexní ambulantní péči v oboru dermatologie pro dospělé i děti na základě smluvních vztahů se zdravotními pojišťovnami. Provoz zdravotního střediska s lékárnou. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Get address of Spea Olomouc - Olomouc , submit your review or ask any question about Spea Olomouc , search nearby places on map.


SPEA , které se nachází v bezprostřední blízkosti centra města. Přístup je bezbarierový, k dispozici jsou moderní výtahy. Parkovací možnosti v přilehlých ulicích nebo na parkovišti blízkého supermarketu Billa. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky