pondělí 14. září 2015

Koupim firmu

Trh firem je profesionálním partnerem pro akvizice a fúze, nabízíme především střední a malé firmy na prodej a poskytnutí souvisejících služeb při prodeji společnosti. Uvádíme zde vybrané akviziční poptávky. Ročně nás oslovují desítky různých investorů.


Většinou však reagují na konkrétní nabídku prodeje firmy nebo nemají dostatečně specifikovanou poptávku. Prodáváte svou firmu ?

Oslovte stovky investorů a zájemců o koupi firem z naší databáze. Komunikujeme s řadou subjektů aktivně hledajících podniky ke koupi ve všech oborech. Díky této rozsáhlé databáze investorů umíme najít vhodné zájemce o vaši firmu. Kupte s námi zavedenou firmu ! Jednou z možností, jak získat nové zákazníky, případně nová teritoria pro odbyt Vašich výrobků je koupě zavedené firmy, která splňuje Vaše požadavky a umožní Vám bez nutnosti zdlouhavého budování zlepšit Vaši pozici na trhu.


Ostatní - Koupim firmu bazar. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Příležitost pro samostatné podnikatele i pro firmy zvažující své rozšíření: zavedený systém podnikání, perspektiva růstu tržeb, vynikající recenze od zákazníků, možnosti rozšíření, bez konkurence v širokém okolí, skvěle fungující prodejní web. Další naší činností je nalezení vhodného investora - společníka do Vaší fungující společnosti v případě, že potřebujete získat nového partnera např. Můžete se nás obrátit, když chcete koupit firmu v určitém regionu, v určitém odvětví nebo s určitými parametry. Nejde Vám o konkrétní firmu , jde o splnění nadefinovaných parametrů.


My vyhledáme vhodné nákupní příležitosti, provedeme analýzu a užší výběr firem. Pokud je podnikatel plátcem DPH a uplatňuje paušální výdaje, pak se nákup auta na firmu vyplatí pouze za určitých podmínek. Odpočet DPH za pohonné hmoty musí být vyšší, než silniční daň, kterou je nutné za auto v podnikání platit.


V opačném případě se tomuto podnikateli firemní auto nevyplatí. Po krátké schůzce můžete již za firmu jednat. Jak rychle lze realizovat prodej s. Firmy na prodej lze převést na nového vlastníka okamžitě. Všechny dokumenty pro Vás připravíme během několika hodin a po schůzce můžete za firmu ihned jednat.


Pokud nejste z Prahy a okolí, tak lze celý převod udělat i na dálku. Služby - Koupim firmu inzerce. Naše společnost vytvořila unikátní postupy, jak prodat firmu , nebo jak koupit firmu , které jsou optimalizované pro podniky střední velikosti.

Věříme totiž, že nákup a prodej firmy může být pro kupující či prodávající zajímavý právě tehdy, najde-li „správného partnera“, kterým je akviziční cíl, nebo strategický investor. Jak koupit zavedenou firmu. Pokud máte vyhlídnutou firmu , jejíž historii znáte, nebo dokonce ve které pracujete, ušetříte si riziko podvodu. V tomto případě stačí požádat právníka o sepsání smlouvy, a nemusí být nutné poprosit o asistenci specializovanou firmu. Prohlédněte si největší veřejnou databázi zavedených firem na prodej v ČR.


Nabízíme malé a střední firmy k prodeji. Investujte do zavedených podniků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky