pondělí 3. srpna 2015

Oceňování firem

Kvalitní poradenství v oblasti oceňování firem , fúzí a akvizic. Zajišťujeme plnou angažovanost tím, že se spoléháme na naše zkušenosti, úsudek a na kvalitní síť odborníků v daných oblastech. Určení správné hodnoty společnosti je zásadním krokem pro úspěšný obchod. Společně s Vámi připravíme obchodní plán oceňované společnosti a objektivními metodami stanovíme její cenu.


Akvizice a oceňování firem v praxi 20.

Praha Due diligence 16. Při prodeji podniku, jeho fúzi či akvizici vzniká potřeba stanovit hodnotu prodávaných aktiv jako podklad k určení kupní ceny. Roklen Corporate Finance poskytuje komplexní poradenské služby v oblasti korporátních financí při prodeji a nákupu firem , oceňování společností či operacích na kapitálových trzích.


Lenka Tůmová – soudní znalec v oboru ekonomika, odvětví ceny a odhady, oceňování podniků. Teorie oceňování definuje čtyři kategorie hodnoty: Tržní hodnota je definována jako odhadnutá částka, za kterou by měl být majetek směněn k datu ocenění mezi dobrovolným kupujícím a prodávajícím při transakci mezi samostatnými a nezávislými partnery po náležitém marketingu, přičemž by obě strany jednaly informovaně, rozumně a bez nátlaku. Každé oceňování podniku je individuálním a velmi složitým procesem, na kterém pracuje celý tým odborníků z různých profesí (stavař, strojař, ekonom, marketingový specialista, auditor, atd. – dle charakteru oceňovaného podniku).


Prioritním zaměřením oceňování podniků společnosti Privilege Capital je převážně ocenění v oblasti mezinárodních investičních transakcí, odkupů a koupí firem. Maximalizace hodnot společností a investičních návratností.

Společnost Privilege Capital je zaměřená na transakční poradenství v rámci akvizic, mezinárodních expanzí, přímých equity investic, prodejů a odkupů perspektivních firem , vstupů strategických a finančních investorů, restrukturalizací a další oblastí růstu a zhodnocování firem. Jakmile bude dosaženo dohody (shody) ve všech základních bodech prodeje nebo účasti ve společnosti, mělo by to být zaznamenáno v dokumentu - Letter of Intent (LOI) – který je vhodné uzavřít před další fází Due Diligence (hloubkové kontroly) a následné koupě podniku. Pro spolupráci v oceňování majetku, z. Pavla Wolfová oceňování nemovitostí s. Hradská, Domažlice, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy. Metody oceňování firem používané při fúzích a akvizicích v ABN AMRO, a. Odhady nemovitostí a firem.


V oblasti oceňování podniku nebo jeho částí zpracovávám znalecké posudky z důvodů souvisejících s vlastnickými změnami podniku a se změnami právních forem podnikání. Dále zpracovávám znalecké posudky zaměřené na ocenění podniku v případech občansko-právních, kdy nedochází k vlastnickým změnám např. V České republice neexistuje v současné době žádný zákon nebo předpis, který by byl obecně závazný při oceňování firem. Vítejte v Campa Capital Management Campa je ryze česká, dynamická společnost, která využívá dlouholeté zkušenosti z našeho a mezinárodního prostředí. Oceňování nemovitostí ve Frýdku-Místku a okolí.


Je to plus minus šesti- až osminásobek EBITDA, říká Dušan Ševc, partner Deloitte ČR. Pro firmy, které účtují podle mezinárodních standardů, se ale tento ukazatel začne od příštího roku počítat jinak. Se službami souvisejícími s oceňováním firem Vám také nabízíme: - ocenění podniku - prodej podniku - prodej firmy - akvizice firem - korporátní poradenství - vyhledání strategických či finančních partnerů. Bohumil Ullmann hodnocení bonity firem , oceňování firem a vybraných aktiv pro společnost Infino a.

Vladimír Horák, Hradec Králové. Znalecká kancelář - Ing. Vypracuji znalecký posudek nebo odhad se zaměřením na oceňování firem , obchodních podílů, oceněníí podniků, obchodních závodů,.


Trh firem nabízí firmy na prodej z různých oborů. Máme za sebou úspěšně prodané firmy a řadu dalších referencí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky