pátek 28. srpna 2015

Obchodní rejstřík zahraničních firem

Obchodní rejstřík zahraničních firem

Další země mají své vlastní rejstříky, příp. Daňové ráje se také od sebe liší mírou otevřenosti v uvolňování informací prostřednictvím veřejných registrů nebo rejstříků firem. Jaké informace nabízí německý podnikový rejstřík ? Poskytuje centralizovaný přístup do všech státních rejstříků společností, družstev a sdružení a k. Evropský obchodní rejstřík (European Business Register - EBR) poskytuje snadný přístup ke spolehlivým údajům o obchodních společnostech z celé Evropy. S pomocí EBR se můžete dostat k aktuálním informacím o evropských firmách přímo z národních obchodních rejstříků. Bulharský obchodní rejstřík.


Obchodní rejstřík zahraničních firem

Na adrese tohoto obchodního rejstříku najdeme registr malých a středních bulharských firem , pozor, nutno psát v bulharské cyrlici. Dánská agentura obchodu a firem DCCA – rejstřík , kde naleznete přehled poplatků informací z databáze. Vláda schválila novelu trestního zákoníku, která zavádí nový trestný čin účast na nestátní ozbrojené skupině zaměřené na působení v ozbrojeném konfliktu. Ministerstvo spravedlnosti připravilo novelu trestního zákoníku reagující na fenomén tzv. The European Business Registry Association (EBRA) is an association of Business Registry professionals that provides insight to Business Registry policy, operations and technology initiatives.


As a gateway to both member states and third countries, EBRA has a unique and compelling value to offer at a European level. Do některých registrů je přístup on-line. Některé z přístupů fungují na komerční bázi, za poplatek. Vizuální obchodní rejstřík zobrazuje informace z obchodního rejstříku, živnostenského rejstříku, registru DPH podle IČO nebo názvu, podobně jako registr ARES. Snadno v něm dohledáte vztahy a vazby ve veřejném rejstříku.


Obchodní rejstřík zahraničních firem

Bezplatná a otevřená databáze českých a zahraničních firem poskytovaná ve veřejném zájmu. Slouží k prezentaci, prověření firem za účelem předcházení podvodů a přímému marketingu. Bezplatný firemní organizér (CRM) pro správu obchodních příležitostí a úkolů. Podrobnosti o firmě LiCS,spol. Obchodní rejstřík je veden v elektronické podobě.


Grafické zobrazení vztahů mezi firmami a osobami s časovou analýzou vývoje. Aktuální i úplný výpis firmy VWS MEMSEP s. Hledání údajů o firmách a vztazích mezi firmami a osobami, ověření IČ, reporty, grafické zobrazení majetkových vztahů a orgánů. Sep Na tomto místě lze nalézt informace o přístupu do zahraničních obchodních rejstříků a obdobných databází fungujících na komerční bázi, stejně. Výpis z obchodního rejstříku zobrazíte kliknutím ZDE.


Nizozemský obchodní rejstřík vám také může pomoci zjistit, zda je někdo autorizovaným podepsatelem pro určitou společnost. Holandský registr společností Každá společnost, která podniká v Nizozemsku, je kótována v nizozemském obchodním rejstříku, známém také jako obchodní komora, nizozemský obchodní rejstřík a nizozemský obchodní rejstřík. Identifikační číslo organizace - hlavní databáze IČO.


Vyhledávání IČO firem , podnikatelů, živnostníků a neziskových organizací podle názvu, jména, příjmení a zobrazení základních informací z Registru ekonomických subjektů. Máte společnost, kterou potřebujete zrušit? Využijte naše služby likvidace firmy.


Obchodní rejstřík zahraničních firem

Jsme mezinárodní firma poskytující právní, daňové a účetní služby a díky síti našich zahraničních poboček Vám umíme poskytnout služby zrušení nebo likvidace firem ve všech státech USA, ve Velké Británii, v Hong Kongu v Německu, Polsku i Česku nebo na Slovensku. Ve skutečnosti je to oficiální orgán, na kterém jsou všechny podniky povinny se registrovat. Majitelé firem se zajímají včetně německé společnosti si musí zvolit typ subjektu vhodného pro svou činnost a projít registračním procesem v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky