pondělí 20. dubna 2015

Zadost o vizum do usa

Ověřte si, zda musíte nebo nemusíte žádat o vízum. O nové americké vízum nemusíte žádat, pokud jste již držitelem platného amerického víza nebo jste státní příslušník země, která je účastníkem bezvízového programu. Pokud potřebujete požádat o nepřistěhovalecké vízum, postupujte podle následujících kroků.


Formulář DS 1je interaktivní aplikace potřebná k žádosti o víza do USA. Tato víza nejsou elektronická víza ESTA a jsou vlepena do vašeho cestovního pasu.

Doporučujeme, aby žadatelé zažádali o víza v dostatečném předstihu před datem cesty. Ujištění o vydání víz nemůže být dáno s předstihem. Z toho důvodu nedoporučujeme nákup nevratných letenek nebo kompletaci cestovních plánů až do doby, než vízum bude vydáno a vy obdržíte váš pas. Proces žádosti o vízum se skládá z několika níže uvedených kroků. Důsledkem překročení pobytu při bezvízovém styku je, že cestující nadále nesmí do USA bez víza cestovat.


Překročení pobytu o 1dní až rok má za následek automatické odepření vstupu do USA po dobu let, překročení povolené doby pobytu o více než rok má za následek zákaz vstupu do USA po dobu let. Každý, kdo cestuje do USA potřebujete pro cestu elektronická víza ESTA, případně jiný druh víz do USA.

Víza, letenky a co ještě? Zimní turistická sezońa v USA je v plném proudu. Výlety do USA jsou stále velmi populární, ceny letenek se dají pořídit za zajímavé ceny.


Za několik posledních let je možné cestovat do. O vízum můžete žádat na jakémkoliv velvyslanectví Spojených států amerických. Velvyslanectví USA v Praze na Malé Straně. Povinnost zúčastnit se pohovoru nemají děti mladší let za předpokladu, že.


Overte si, či potrebujete žiadať o víza alebo nie. Nebudete musieť požiadať o nové víza do USA , ak už máte platné víza do USA alebo ste štátny príslušník krajiny, ktorá je zapojená do Programu bezvízového styku. Ak musíte požiadať o neprisťahovalecké víza, postupujte podľa pokynov nižšie. Cílem tohoto článku je shrnout zkušenosti jednotlivých žadatelů.


Pro vstup do USA musí mýt každý občan České republiky včetně nezletilých dětí platné povolení pro vstup na území USA a mít každý vlastní a platný biometrický cestovní pas. Bezvízový program umožňuje občanům zúčastněných zemí cestovat do Spojených států bez víz pro pobyty do dnů nebo méně. Nabízíme také expresní službu, která Vám umožní získání povolení ESTA v době do minut.


Jako prémii nabízíme zdarma přehled informací o velvyslanectví a konzulátech USA a tipy pro cestování s leteckými společnostmi v USA.

Tento formulář stejně jako všechny služby jsou nabízeny v češtině. Elektronický systém cestovní registrace (ESTA) představuje modernizaci dosavadního systému, kdy bylo splnění podmínek k cestování v rámci bezvízového programu USA hodnoceno na základě požadovaných údajů, jež byli cestující v rámci programu VWP povinni vyplnit na palubě dopravního prostředku směřujícího do USA do tiskopisu I-94W (tzv. průvodky). S sebou si vezměte pas, dvě průkazové fotografie, potvrzují stránku online vízového formuláře DS- 16 doklady o předchozím vízu do USA , pokud jej nemáte v současném pase, poplatek za vízum v českých korunách nebo v amerických dolarech.


USA se nevyhne každý, kdo chce ve státech pobývat delší dobu anebo tam pracovat. Pokud však nejste členy teroristické organizace nebo neobchodujete s bílým masem, tak máte vlastně vyhráno – získání nepřistěhovaleckého víza do USA je podmíněno splněním běžných formalit. Kdo má vízovou povinnost do USA ? Mnoho lidí trpí představou, že.


Je to už několik let, co při turistických cestách do USA nepotřebujeme vízum. To ale neznamená, že se prostě můžeme sebrat a odjet tam jen tak. Musíme vyplnit cestovní registraci ESTA, která nás opravňuje vycestovat do USA bez žádosti o vízum. Podíváme se, jak na to. Asi to zkuste uvést i do zprávy pro příjemce.


Na ambasádě budou chtít vidět papírové potvrzení o zaplacení. Asi spíše chtějí, abyste to zaplatili osobně v bance, kde dostanete orazítkované potvrzení. Pokud si dobře vzpomínám, nám také jedna platební karta z neznámého důvodu nefungovala, ale druhá ano.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky