pondělí 20. dubna 2015

Vzory právních smluv a podání

V zákonném režimu náleží oběma manželům práva a povinnosti, která jsou spojená s jejich společným jměním, společně a nerozdílně. Stejně tak jsou oba manželé zavázáni a oprávněni z právních jednání, která se týkají společného jmění manželů, společně a nerozdílně. Co jsou VZORY PRÁVNÍCH DOKUMENTŮ.


Oblíbená a efektivní aplikace pro tvorbu smluv , návrhů, podání , žalob, odvolání, plných mocí, žádostí a dalších dokumentů. Obsahuje přes 9nejdůležitějších dokumentů pro řešení každodenních situací. Více než 8vzorů a 1zákonů.

Potřebné dokumenty a vzory smluv a podání (8). Společenská smlouva – společnost s ručením. S pomocí aplikace VZORY PRÁVNÍCH DOKUMENTŮ s databází více než 980. Zde naleznete desítky vzorů smluv , podání , formulářů, žalob, návrhů a dalších dokumentů připravených k použití.


Databáze dokumentů je průběžně doplňována a dokumenty jsou pravidelně aktualizovány, zejména podle aktuálních právních předpisů a potřeb uživatelů tohoto. Obsahem publikace jsou obchodní závazkové vztahy, jejich vznik, zajištění, změna a zánik, vymáhání řádně a včas nesplněných pohledávek, a především vzory nejčastěji užívaných obchodních smluv s komentářem. Přiložené CD vám nabídne úplná znění souvisejících právních předpisů, vzory smluv a ostatních písemností připravených k tisku.


Program VZORY PRÁVNÍCH DOKUMENTŮ si můžete zdarma vyzkoušet. Nabízíme vám ke stažení jeho demoverzi.

Demoverze je zcela shodná s plnou verzí programu s tím, že obsahuje i všechny texty vzorů a právních předpisů. Omezeny jsou jen možnosti úprav, ukládání, exportování a tisku a možnost ukládání vlastních poznámek. Publikace navazuje na tradici vzorů, která se u nás vyvíjela již z doby před 1. Jejich sbírky byly mezi právnickou i neprávnickou veřejností oblíbeny. Příznačný byl v tomto směru název jedné takové knihy vzorů. Nezařazené právní vzory.


Jsou vzory a smlouvy určeny i pro vás ? Ano, Podnikový a domácí právník je určen nejen pro podnikatele a advokáty, ale i pro soukromé osoby, které potřebují sestavit smlouvy, návrhy dokumentů a další písemnosti. Vzory zdarma ke stažení a. Hledání ve vzorech je jednoduché díky podrobnému obsahu a věcnému rejstříku. Současně s knihou si čtenář tradičně zakoupí i. Okamžitý přístup k textu smlouvy, kterou potřebujete. Vyberte si smlouvu, kterou potřebujete.


Smlouvy a vzory smluv za SMS. Budete vyzvání k zaslání PR SMS. Rechtsschutz AG, pobočka pro ČR, představují jedny z nejčastějších vzorů smluv a dalších podání , avšak nejsou a nemohou být uzpůsobeny všem individuálním požadavkům konkrétních případů.


Druhé vydání příručky přináší 3vzorů žalob a jiných podání , smluv a notářských zápisů, opatřených vysvětlivkami k nové právní úpravě. Obsahově pokrývá celé rekodifikované soukromé právo.

Nově byly zařazeny hlavně vzory týkající se nemovitostí a dispozice s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky