čtvrtek 19. září 2019

Prodej zavedené firmy

Prohlédněte si největší veřejnou databázi zavedených firem na prodej v ČR. Nabízíme malé a střední firmy k prodeji. Investujte do zavedených podniků. Dáváme přednost tomu, aby majitel ještě dva roky po odprodeji ve firmě aktivně fungoval. Samozřejmě však pochopíme případné důvody, proč to nejde, jako je zhoršení zdravotního stavu, závažné životní situace a podobně.


Vybudoval jste zavedenou firmu a možná přemýšlíte nad tím, jak najít nástupce či firmu prodat nebo jak chcete s firmou v příštím období nakládat? Prodej fungujících, prosperujících firem. Je možnost řidiči a pravidelné střídání po týdnu.


Zavedené firmy jsou i tzv. Mzda není závislá na počtu ujetýc. Prodeje firem děláme již více než let, a proto Vás provedeme bezproblémovým prodejem nebo koupí firmy od A až do Z. Diskrétně, seriózně, profesionálně.


Prodej zavedené firmy

Jak získat další údaje o firmách v nabídce. Funkční (živá) firma, plátce DPH. Všechny závazky ke státní správě i zaměstnancům vyrovnány! Možnost odpisů - nákladů ve výši mil.


Kč bez nutnosti platit srážkovou daň. Důvod prodeje: zdravotní problémy. Dovolujeme si vám exkluzivně nabídnout prodej zavedené prosperující restaurace Máj v Orlové - Lutyni. Vnitřní dispozici objektu tvoří hlavní místnost pro osob se vstupem do sociálního zařízení a přístupem k otevřenému baru a salónek pro pořádání různých akcí s kapacitou pro cca osob. Transakce ( prodej firem) mají různé podoby např.


Prodáváme společnosti - plátce DPH. Máte zadluženou firmu? Firmy na prodej - inzerce. Jaké jsou naše reálné finanční možnosti? Jaký je náš hlavní záměr?


Prodám stavební firmu s dlouholetu tradicí. VYBRANÉ aktuální nabídky FIREM NA PRODEJ Půjčovna SEGWAY Příležitost pro samostatné podnikatele i pro firmy zvažující své rozšíření: zavedený systém podnikání, perspektiva růstu tržeb, vynikající recenze od zákazníků, možnosti rozšíření, bez konkurence v širokém okolí, skvěle fungující prodejní web. Kde najdu firmy aktuálně na prodej ? Nejaktuálnější databázi s fungujícími podniky najdete na webových stránkách společnosti InBase, kde právě teď můžete najít více než takových firem. Databáze je pravidelně aktualizována a obsahuje i základní informace ke všem nabídkám, jako je počet zaměstnanců, tržby, zisk.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Šitíčko u Zuzky, MojeGalanterka. Trh firem, prostor pro prodej zavedených firem všech typů, velikostí a samozřejmě působících v různých oborech průmyslu a služeb. Proč zájem o firmy na prodej stoupá?


Ve srovnání s budováním vlastní firmy takříkajíc „od píky“ je koupě fungující společnosti výrazně jednodušší. Ruské ulici v Mariánských Lázních. Prostory mají samostatný vchod z ulice a byly renovovány před lety - jsou zde nové rozvody elektřiny, vody, topení, okna, izolace, podlahy. PRODEJ ZAVEDENÉ FIRMY na výrobu jednočinných mechanických rozprašovačů Datum vložení: 06. Základní informace Dobrý den, nabízím prodej své zavedené firmy na výrobu jednočinných mechanických rozprašovačů se závitem GL-a GL-20.


Chcete začít podnikat, rozšířit své podnikatelské aktivity nebo výhodně investovat ? Můžete tak učinit prostřednictvím nákupu již existující, fungující a ziskové společnosti nebo firmy , kterou mají zájem stávající vlastníci prodat. Exkluzivní prodej stavebního areálu včetně zavedené stavební firmy s 23letou tradicí!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky