pátek 6. září 2019

Partnerská víza do austrálie

Studentská víza do Austrálie. Pokud plánujete studium angličtiny na jazykové škole, bude pro vás vhodné studentské. Tento typ studentského víza do Austrálie je vhodný pro partnerské či manželské páry a jejich děti, kteří se rozhodnou odjet do Austrálie společně. Na partnerská víza se nás lidé často ptají a nevědí, zda se pro ně hodí.


Vysvětlíme, že když slyšíte anglický výraz „ Dependant Visa“, že se jedná o víza partnerská.

Partnerské vízum je podruhem studentského víza , nazvývá se také dependantské vízum. Hlavní uchazeč musí v Austrálii studovat, má pracovní povolení na hodin týdně a partner získává víza s. Tranzitní vízum se nevyžaduje, pokud má občan ČR zajištěnou letenku pro odlet z Austrálie , neopustí tranzitní prostor letiště, jeho odlet se uskuteční do osmi hodin po příletu a má doklady požadované pro vstup do cílové země. Co jsou studentská víza do Austrálie pro partnery? Vyplňuje se jedna vízová žádost s údaji obou partnerů, platí se ale kombinovaný vízový poplatek ($6za hlavního žadatele, $4za partnera a $1za dítě). Pamatujte však, že na vyřízení studentského víza je potřeba dostatek času.


Přijďte se poradit klidně i několik měsíců před plánovaným odletem. A kdo má pod čepicí, přijde se zeptat na partnerská víza nebo třeba na demi.

A když jsme zjistili, že existují partnerská víza , což znamená, že může studovat jen jeden z nás a nemusíme oba, rozhodli jsme se, že do toho půjdeme. Co vám během procesu vyřizování víz přišlo nejsložitější a co naopak nejjednodušší - od té chvíle, kdy jste se rozhodli, že do toho jdete, až do doby udělení víz? O tato víza mohou požádat partnerské či manželské páry, pokud hlavní žadatel jde do Austrálie studovat a protějšek jej doprovází (ten má nárok na max. týdnů studia).


Oba partneři také obdrží pracovní povolení. Víza pro trvalý pobyt. Dosáhnout na tato víza je poněkud složitější. Viac ako žiadostí o víza do Austrálie , ktoré vybavujeme, tvoria žiadosti o študentsko - pracovné víza.


Partnerská víza (Dependant visa) jsou víza pro manžele či partnery, kdy jeden z dvojice žádá o studentské vízum, druhý cestuje s ním a má status dependant. Naše cesta do Austrálie Před odletem. Austrálie jsou určena pro zájemce, kteří chtějí v Austrálii studovat déle než měsíce.


Před cestou do Austrálie nás, jak asi tušíte, čekaly spousty zařizování. Na začátku se to může zdát strašná spousta práce, která se snad ani nedá zvládnout, ale když si to projdete všechno postupně po jednom, tak se to zvládnout dá. Partnerská víza Partnerská víza umožní partnerům australských občanů, rezidentů nebo občanům Nového Zélandu žijícím v Austrálii odcestovat do Austrálie a později i získat jejich prostřednictvím trvalý pobyt. Existuje několik způsobů získání partnerských víz v závislosti na délce vztahu partnera a sponzora.


Jsme nejdéle působící agenturou s výhradní specializací na Austrálii v České republice. Zakladatel agentury Honza Khynych nepřenechal konzultace jen kolegům, ale sám aktivně konzultuje v Praze, kde se dělí s klienty o více než let zkušeností.

Co jsem dělal a jak jsem se nakonec dostal do Austrálie. Proč jsem vlastně vůbec chtěl jet do Austrálie ? Vízum je vstupenkou do Austrálie. Austrálií uzavřenou dohodu o bezvízovém styku, takže při zařizování pobytu musíte v prvé řadě myslet na obstarání víza.


Anebo jen trochu – když si za organizačního parťáka zvolíte nás, Tutuki.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky