středa 18. září 2019

Oznámení o změně názvu společnosti

Název společnosti se mění na Smart wood Czech, s. Všechny další identifikační údaje, jakož i. OZNÁMENÍ O ZMĚNĚ NÁZVU OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI. Vážení obchodní partneři, dovolujeme si Vás informovat, že dne 1. Společnost NEXTCLINICS Czech a.

Tyto laboratoře poskytují rychlou a přesnou laboratorní diagnostiku biologického materiálu humánního původu pro soukromé praktické lékaře, ambulantní specialisty, nemocnice a pacienty samoplátce, kteří požadují nadstandardní. Děkujeme Vám za pochopení a respektování výše uvedené změny. Je však třeba myslet na povinnosti s tím spojené. O změně stanov společnosti obvykle rozhoduje pouze valná hromada.


Pokud je tedy k dispozici platné rozhodnutí valné hromady o změně stanov, je možné předložit návrh na zápis změny názvu společnosti do obchodního rejstříku. Platné rozhodnutí valné hromady obchodní společnosti o změně stanov je základem pro předložení návrhu na zápis změny obchodní firmy do obchodního rejstříku příslušnému soudu. Oznamujeme Vám, že s účinností od 1.

Od výše uvedeného data vystupuje společnost pod novým názveWavin Czechia s. Jan Devera a Pavel Devera na jednu společnost s ručením omezeným. Dovolujeme si Vás tímto informovat, že s účinností od 1. Veškeré ostatní skutečnosti, jako je sídlo společnosti , IČO, DIČ a čísla bankovních účtů, zůstávají nezměněny. IČ, DIČ, bankovní spojení, jednatel společnosti , kontakty atd. Slévárna Dolní Benešov s. Po změně názvu myslete na to, že budete muset nově označit sídlo svého podnikání stejně jako faktury, razítka atd. Změnu je rovněž potřeba nahlásit bankám a současně obchodním partnerům.


Protože je jednatel výkonným orgánem společnosti , musí o jeho změně rozhodnout valná hromada. Je mi ctí Vás informovat, že s účinností od 29. Oznámení o změně názvu společnosti.


Naše společnost, Pramet Tools, s. Proto jsme se rozhodli přistoupit ke změně názvu společnosti tak, aby tento reflektoval dosavadní stav našich obchodních aktivit a význam naší společnosti v rámci celého uskupení Dormer Pramet. Re: změna názvu společnosti a faktury Prvním krokem by po změně obchodní firmy mělo být písemné oznámení ochodním partnerům o této změně s upozorněním, že musí změnit i své fakturační podkllady. KAYSER FILTERTECH CZECH REPUBLIC s.

Pokud to bylo učiněno a dále píší starou firmu, vracel bych je a nediskutoval s nimi. Obchodní společnosti vznikají zápisem do obchodního rejstříku (OR). V případě, že se změní některé rozhodné skutečnosti (např. změna společníků, názvu , sídla nebo výše základního kapitálu společnosti ), je třeba všechny tyto změny zapsat do OR. Popis právní úpravy změn a jejich zápisů do OR v případě nejběžnější formy obchodních společností. Vzhledem k vysokému počtu našich zaměstnanců a rozsáhlé administrativě, která se týká procesu implementace nového obchodního názvu na všech lokalitách společnosti , budou veškeré záležitosti s tímto procesem spojené dokončeny nejpozději do 31.


Podmínkou pro změnu názvu firmy je změna stanov společnosti. Nové sídlo společnosti a současně nová. Aktualizace označení sídla a případných provozoven společnosti.


Vás dovolujeme informovat o změně sídla firmy SKROMET, s. Jakmile valná hromada rozhodne, platné rozhodnutí o změně stanov obchodní společnosti je součástí předloženého návrhu, na zápis změny názvu společnosti do Obchodního rejstříku, příslušnému soudu. Změna jednotek a referenčních mezí 08. Při takovéto změně je nutný notářský zápis.


Rozhodnutí statutárního orgánu (jeden nebo více jednatelů) o změně sídla společnosti (bez změny zakladatelského dokumentu) nemusí mít formu notářského zápisu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky