středa 1. srpna 2018

Ready made akciová společnost

Tato společnost je založena pouze za účelem dalšího prodeje. Výhodou oproti založení a. Akciová společnost ready made představuje nejvýhodnější způsob pořízené nové a. Daňovou výhodou akciové společnosti oproti společnosti s. U nás nepotřebujete základní kapitál 2. Hlavní výhodou tohoto řešení je fakt, že je již celá společnost připravena k okamžitému fungování a až na několik malých právních a administrativních kroků, není potřeba nic zajišťovat.

Jsou také často označovány jako ready-made akciová společnost. Takové akciové společnosti mají přiděleny IČO, nikdy nepodnikaly ani nevyvíjely žádnou hospodářskou činnost. READY - MADE společnost nemá v žádném případě žádné závazky ani dluhy, za což na 1 ručíme.


Ačkoliv si u nás můžete pořídit společnost s dřívějším než aktuálním rokem založení, máte záruku, že žádná z nich nevykonávala obchodní činnost a všechny tedy mají čisté účetnictví. Garantujeme, že naše ready made společnosti nevykonávaly žádnou činnost , nemají žádné závazky či pohledávky a jejich kapitál je plně splacený. Nabízíme k prodeji akciové společnosti s monistickým systémem, tedy akciovou společnost může vlastnit i řídit jediná osoba (narozdíl od dualistické, kde je nutné mít představenstvo a dozorčí radu), s plně splaceným základním kapitálem 2. Kč, představovaným 1akciemi a bez nutnosti objednání dalších služeb.


Prohlédněte si i ostatní právní formy, jako je ready - made s. SE – evropská společnost.

Nabízíme vám i ready - made dluhopisovou společnost , se kterou získáte jedinečné výhody, které už nově založené společnosti bohužel nemohou využívat. V rámci první valné hromady a. Zakládání a prodej ready made akciových společností nebylo nikdy jednoduší, přestěhujte své podnikání do zahraničí již od 34. Ready made SE je předzaložená evropská společnost. Evropské společnosti tedy fungují v rámci každé země EU stejně a pro zahraniční partnery je tak tento typ společnosti známý.


Praze, má zaregistrované volné živnosti, má plně splacen základní kapitál ve výši 2. Kč a Vy s ní tak můžete podnikat již do hodin! Pokud uvažujete o záměru koupit a. Evropská společnost je nadnárodní akciová společnost s výhodnějšími parametry, než česká akciová společnost. Aktuálně nabízíme tyto ready - made akciové společnosti: Willersextel a. R, společnost zapsána do obchodního rejstříku v r. Společnost s ručením omezeným je nejběžnější formou podnikání v České republice. Koupě ready made společnosti Vám ušetří čas a námahu.


Nestůjte zbytečné fronty na úřadech, začněte rovnou podnikat. Nebyla však založena primárně pro podnikání, ale je určená k dalšímu prodeji koncovému podnikateli. Skrývá v sobě velký bonus v podobě možnosti přesunout sídlo společnosti do kterékoli země Evropské unie.


Kč Námi nabízené READY MADE as obsahují všechno co mají. Ve stručnosti ready made firma ( akciová společnost ) nikdy nepodnikala, tj. IČ, má nulovou ekonomickou a účetní historii a konečně má také 1 garanci bezdlužnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky