středa 1. srpna 2018

Koupím firmu sro

Uvádíme zde vybrané akviziční poptávky. Ročně nás oslovují desítky různých investorů. Většinou však reagují na konkrétní nabídku prodeje firmy nebo nemají dostatečně specifikovanou poptávku.


Prodáváte svou firmu ? Oslovte stovky investorů a zájemců o koupi firem z naší databáze. Komunikujeme s řadou subjektů aktivně hledajících podniky ke koupi ve všech oborech.

Díky této rozsáhlé databáze investorů umíme najít vhodné zájemce o vaši firmu. Trh firem je profesionálním partnerem pro akvizice a fúze, nabízíme především střední a malé firmy na prodej a poskytnutí souvisejících služeb při prodeji společnosti. Nabízíme velice výhodnou cenu – získejte svou firmu ! Založení firmy vás bude stát tolik, kolik celkem činí zákonem vyžadované platby. Začátek podnikání holt něco stojí – pokud si však kromě založení nové společnosti u nás objednáte i sídlo své nové firmy, budeme si za založení firmy účtovat jen a pouze právě sumu zákonných poplatků. Zastupování jednatele před úřady, věřiteli, krizové řízení firem.


Veškeré činnosti jsou prováděny v souladu s platnými zákony ČR. Likvidace a řízený zánik společnosti. Hledáte rychlou půjčku.

Využijte výhod našich nebankovních půjček, které mají nízké měsíční platby a RPMN podobné bankovnímu úvěru, ale jsou cenově dostupnější. Kč – před-založená společnost neboli ready made sro , která nikdy nevykonávala žádnou činnost, nemusíte splácet základní kapitál, firmu zcela přizpůsobíme Vašim požadavkům, zajistíme převod obchodního podílu bez dalšího navyšování ceny. Zápis změn do obchodního rejstříku proběhne do 2-dnů.


Dávam do predaja zabehnutú firmu ktorá sa zaoberá predajom a výrobou mäsa pre psov (BARF) Predávam to včetně strojov (mrazák, váha, stroje na maso, atd) webovej stránky, smlouvy s dodavatelma masa, bližšie info zdelime vážnym zajemcom, doména a web registrovaný v CZ firma je zabehnuta roky a. Koupit firmu sro Zpráva o vývoji v jednotlivých oblastech energetiky - očekávaná dlouhodobá rovnováha mezi nabídkou elektřiny a plynu. Využijte prosím informační systém společnosti ČEZ Distribuce, a. Společnost s ručení omezeným s. Po krátké schůzce můžete již za firmu jednat. Jak rychle lze realizovat prodej s. Firmy na prodej lze převést na nového vlastníka okamžitě. Všechny dokumenty pro Vás připravíme během několika hodin a po schůzce můžete za firmu ihned jednat.


Pokud nejste z Prahy a okolí, tak lze celý převod udělat i na dálku. Rozšiřuji firmu a vykupuji nářadí od festoolu. Koupím i viditelně použité, ale rád bych si ověřil funkčnost.


Nemám problém si pro nářadí kamkoliv dojet. Budu rád za jakékoliv nabídky. Kč - také z USA, UK, DE, PL a SR.


Daňové přiznání, DPH přiznaní, vrácení DPH se zahraničí, účetnictví. Ceny za prodej sro jako plátce DPH jsou konečné a zároveň naše ready made s.

Koupím firmu ( s.r.o. i a.s.) kdekoliv v CZ, nabídněte v jakémkoliv stavu. DPH obsahuje VŠE potřebné jako jsou vyřízené živnosti apod. Neváhejte využít našich služeb.


Naši právníci jsou připraveni Vám ochotně poskytnou všechny potřebné informace. Zdravím, ještě teď, a to už je to přes měsíc, vydýchávám fakt, že známý koupil s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky