úterý 10. dubna 2018

Formulář oddlužení

Pošlete nám veškeré podklady, které se vztahují k Vašim dluhům (úvěrové smlouvy, sml. o půjčce, rozsudek, exekuční příkaz, splátkový deník atd.). Der Antrag nimmt nur Minuten in Anspruch. Die Visa sind ab 3€ pro Person. Níže najdete formulář , který musí být použit pro žádost o osobní bankrot. Kromě toho je zde i dokument, který obsahuje pokyny, jak by měla být žádost vyplněna, a dále zde najdete vzor, jak by měl být formulář pro žádost o oddlužení fyzické osoby vyplněn.


Můžete jej pohodlně vyplnit na počítači, uložit v PDF, elektronicky podat nebo vytisknout.

Po vyplnění formuláře vás budeme kontaktovat, aby jsme s vámi probrali doplňující informace, které jsou nezbytné k povolení oddlužení a úhradě pouze z vašich závazků. Možnost oddlužení je dvojí: zpeněžení majetkové podstaty dlužníka (prodej majetku) nebo sestavení splátkového kalendáře. V praxi je častější splátkový kalendář.


Dlužníkovi jsou kromě platu a mzdy zabaveny také všechny druhy důchodů , mateřská , rodičovská , příspěvek na bydlení , stipendia nebo dary. Portál eBankrot a právní služby týkající se oddlužení zajišťuje ADKINS Legal, s. Pokud máte finanční starosti a chcete svoji situaci vyřešit jednou pro vždy, máme pro Vás řešení a pomocnou ruku, protože si zasloužíte žít bez dluhů. Věříme, že si sepisovatelé insolvenčních návrhů tento nový formulář rychle oblíbí. Formulář je možno stáhnout zde.


Pokud však mají již předpřipravené návrhy na povolení oddlužení na starých formulářích, bude možné tyto formuláře použít i po tomto datu, uvedl náměstek sekce provozní a právní Zbyněk Spousta.

World patent and trademark register The growing interest in the patent and trade mark registration , the WPTR was founded with aim to promote intellectual. Nejenže vás čeká nelehké pětileté období, kdy musíte splatit minimálně třetinu svých závazků, ale úspěšný průběh oddlužení závisí také na řadě administrativních úkonů. Oddlužení neboli osobní bankrot je běh na dlouhou trať.


Pokud bude už prvotní návrh na oddlužení obsahovat formální chyby a nebude. Kontaktní formulář pro radu či poptávku k oddlužení. Vážení návštěvníci, na této stránce nám můžete napsat vzkaz. Po jeho obdržení se Vám do hodin ozvou naši pracovníci a proberou s Vámi Vaši situaci.


Ověřte si, co musíte zajistit před podáním žádosti o oddlužení přes BankrotOnline. Můžete si také předběžně a nezávazně vyplnit online žádost o oddlužení , žádost lze upravit i kdykoliv později. Seznam všech údajů pro online žádost o oddlužení zde.


Jednou z prvních podmínek, aby byla žádost o oddlužení schválena, je to, že žádost podala fyzická osoba. Není-li návrh na povolení oddlužení učiněn na stanoveném formuláři, ve stanoveném formátu nebo stanoveným způsobem, neobsahuje-li všechny náležitosti nebo je-li nesrozumitelný anebo neurčitý, insolvenční soud usnesením vyzve dlužníka, který jej podal, nebo, byl-li návrh na povolení oddlužení podán podle § 390a odst. Návrh na povolení oddlužení (v) , která bude obsahovat změny v obsahu a datové struktuře (XSD) formuláře. Nejprve je nutné zažádat o zahájení insolvenčního řízení a návrh na oddlužení je až druhým bodem. Nevíte jaký druh oddlužení je pro Vás vhodný?


VYPLŇTE FORMULÁŘ NÍŽE - OBRATEM VÁM ZAVOLÁME ŘEŠENÍ Může to být vstup do insolvenčního řízení, konsolidace závazků, sjednání mimořádného splátkového kalendáře s věřiteli, nebo exekutorskými úřady, nebo také zpětný leasing nemovitosti. Sepište si majetek, který vlastníte. Přejděte ke kompletaci žádosti o oddlužení.

Dále oddlužení nevadí dluh z podnikatelské činnosti dlužníka, pokud pohledávka je zajištěná, nebo pokud pohledávka byla neuspokojena v již ukončeném konkursu. Benefit oddlužení Osvobození dlužníka od úhrady nesplacených pohledávek a pohledávek, které do insolvenčního řízení nebyly vůbec přihlášeny, je hlavním smyslem oddlužení. Nezbytnou součástí této žádosti je Seznam závazků, který musíte vyhotovit pravdivě a správně. Nutno však dodat, že pokud se chystáte podat návrh na oddlužení , musíte požádat o právní pomoc příslušného advokáta, který vás musí v tomto podání povinně zastupovat. V případě, že tomu tak není, musí být k dokladu prokazujícímu smluvní vztah přiloženo prohlášení, v němž fyzická osoba odkáže na příslušný smluvní vztah a prohlásí, že v jeho rámci bude pro žadatele současně vykonávat činnost odborně způsobilé osoby pro poskytování služeb v oblasti oddlužení.


Když v průběhu oddlužení přijdete k penězům – a je fuk, jestli dědictvím po tetičce z Ameriky nebo výhrou ve sportce, máte povinnost to insolvenčnímu správci nahlásit a peníze použít na splátku dluhů. Když příjem zatajíte a insolvenční správce na to přijde, soud oddlužení okamžitě zarazí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky