středa 28. února 2018

Žádost o vízum čína

Z tohoto důvodu nemůžeme podání žádostí o vízum do Číny nadále zprostředkovávat. V případě zájmu můžeme na základě originálního dokladu. Vyplňte žádost o čínské vízum.


New Application Form) o vízum do ČLR přes stránky vízového centra. Při podání žádosti o obchodní vízum (typ M), je třeba předložit (podmínky se mohou bez předchozího oznámení měnit): 1.

Vízum do Číny Jak na víza do Číny? Chinese Visa Application Service Center k pořizování otisků deseti prstů všech žadatelů o vízum , včetně českých občanů. Jak praví lidové přísloví: „Jiný kraj, jiný mrav. Na cestu je potřeba se dobře přichystat.


Mezi první kroky patří žádost o vízum do Číny. Podrobné informace můžete zjistit na stránkách MZV ČR. Informace tu jsou aktuální.

Fill in your application form and print it out in order to submit it at your nearest visa application center. You can also inquire about the application status of the application form. Free Shipping on eBay.


Cizinci, kteří splňují podmínky pro 72-hodinový bezvízový tranzit, musí žádost o bezvízový tranzit oznámit letecké společnosti, která je dopravuje do jednoho z daných měst. Letecká společnosti o této skutečnosti informuje imigrační orgány na příslušném letišti v Číně a imigrační orgány po ověření, zda. TURISTICKÉ VÍZUM (typ L) - je vydáváno za účelem turistiky nebo návštěvy příbuzných.


Z toho důvodu doporučujeme žádat o vízum s dostatečným předstihem, optimálně jeden měsíc před odletem. Diskuze a zkušenosti k tématu: „Tranzitní vízum - Čína “. Pokud lidé s běžným pasem žádají o vízum do Hongkongu a Macaa, vyřídí ho taky na čínském velvyslanectví v Bubenči. Nevíte, do kterých zemí potřebujete vízum ? Máte pas, fotografii a tápete v seznamu dokumentů, které ambasáda požaduje? Nechte si poradit od profesionálů! To už ale nějakou dobu neplatí.


Formulář čítal čtyři stránky. Vzor žádosti o vízum se dramaticky změnil a narostl na třináct listů. Zájemci o pobyt v Číně čelí desítkám nových otázek, které míří.

Myslím, že ses díval na návštěvní vízum , ale tebe zajímá turistické vízum (typ L, na webu ambasády je pod číslem 6). Poplatek za vízuNo. Nationality of applicant.


Při vstupu do Číny po vás bude vyžadován nejenom platný cestovní pas, ale také turistické vízum , které si musíte zajistit ještě před odletem. Pokud jde o pas, pohlídejte si hlavně jeho platnost, která je předepsána takto – platný cestovní pas alespoň měsíců poté, co plánujete opustit zemi. On-line formuláře žádosti (Rusko, Čína , Ázerbajdžán, Indie a Uzbekistán) vyplňujte pouze na těch webových stránkách a následně vytiskněte. Vytištěný a podepsaný formulář žádosti o vízum včetně všech dalších požadovaných podkladů podejte v naší kanceláři nebo kompletní pošlete poštou. U všech žádostí o víza platí standardní doby trvání.


Cestující mohou o tranzitní vízum požádat přímo na letišti. Asii, který je cílem mnoha turistů, pokud však máte plány vycestovat do tohoto státu bude potřebovat vízum. Kde o něj žádat a co vše k tomu potřebujete?


Vše je sepsáno v dnešním článku. Potvrzení o trvalém nebo dlouhodobém pobytu v ČR musíte dodat osobně potom, co si na konzulátu žádost o vízum do Číny podáte. Je to z toho důvodu, že nejste-li vlastníky českého pasu, musíte tak doložit povolení k pobytu či potvrzení od zaměstnavatele nebo školy v ČR.


Potřebujete-li vyřídit krátkodobé turistické. Víza: Mezi ČR a Čínou je zavedena vízová povinnost. Velvyslanectví České republiky v Číně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky