úterý 20. února 2018

Danovy portal

Danovy portal

Jeho funkce jsou vysvětleny v dokumentaci. Výběr souboru a jeho načtení Stránka načtení souboru umožňuje výběr souboru z adresáře pro načtení do aplikace. Všechna data, která jsou v aktuálním formuláři budou nahrazena daty ze souboru, ale zůstanou k dispozici jako rozpracovaná podání na obrazovce Přehled formulářů pro finanční správu. Finanční správa České Republiky je soustavou správních orgánů pro výkon daní. Na stránkách naleznete informace, které se vztahují k daním, daňové tiskopisy, předpisy a vyhlášky.


Danovy portal

Načtení XML souboru s daňovým podáním. Pomocí následujících odkazů je možné načíst XML soubor s podáním v aplikaci EPO. Pokud podání překročí stanovený limit velikosti MB (bez příloh), nebude možné vstoupit do formuláře pro úpravy.


Posledné dni na podanie daňového priznania k dani z motorových vozidiel. Aktuality a upozornění. Kalkulačky, formuláře, návody, poradna. Komplexní daňový servis serveru Měšec.


Vyvinuli jsme maximální úsilí pro přesný výpočet při zadání potřebných vstupních dat. Je však věcí každého poplatníka, uživatele daňového formuláře, aby si správnost všech výpočtů. Webová aplikace Elektronická evidence tržeb slouží poplatníkovi ke správě certifikátů pro evidenci tržeb a údajů pro správu evidence tržeb dle zákona č. Upozornění: po minutách nečinnosti dojde k automatickému ukončení uživatelského sezení. Pokud jste byli přihlášeni, budete odhlášeni. Daňové riaditeľstvá na slovensku.


Search for taxable persons based on the entered selection criteria: I) based on the VAT Identification numbers (VAT numbers) Enter the Root Code of the taxpayer identification number (DIC) for each individual taxable person. Daň je příjmem státu, nebo jiné oprávněné autority, která daňovou povinnost vyhlašuje, vyžaduje a kontroluje prostřednictvím příslušných úřadů a úředních osob. Přinášíme aktuální informace pro laiky i odborníky. Pomůžeme se zorientovat v daňové problematice. Termínem zaměstnání je myšlena určitá fyzická, nebo duševní aktivita zaměstnance, kterou vykonává obvykle pravidelně na určité odborné úrovni a za kterou dostává plat jako odměnu za práci vykonanou v tomto zaměstnání.


Zjistěte, jak vyplnit daňové přiznání online, spočítejte si svou daň z příjmů prostřednictvím daňové kalkulačky, stáhněte si formuláře ČSSZ i zdravotní pojišťovny k vyplnění, přečtěte si, jak se změnil zákon o. Nápověda ke stránce - nové okno? Zadání údajů z účtenky. Prosím, uveďte datum ve formátu DD. RRRR a čas ve formátu HH:MM. Ministerstvo financí je orgánem státní správy pro státní rozpočet České republiky.


Na portále naleznete informace o veřejných financích, daních a clech, přehled o rozvoji trhu a státní pokladně. Aplikace Registr DPH umožňuje hledání plátců DPH podle zadaných daňových identifikačních čísel (DIČ). Mzda a plat Mzda a plat.


Danovy portal

O zrušení daňové informační schránky požádá daňový subjekt prostřednictvím Žádosti o zrušení DIS. Aplikace pro Vracení daně z přidané hodnoty plátcům v jiných členských státech slouží jako nástroj pro podání žádostí o vrácení daně nebo samostatného prohlášení o upřesnění koeficientu pro poměrný nárok na vrácení, do členského státu vracení daně podle § 8 zákona č. Služba daňový kalendár poskytuje zobrazenie vybraných colných a daňových povinností. Na prístup k vášmu kalendáru z iných aplikácií použite nasledovnú adresu.


Môžete ju skopírovať a vložiť do ľubovoľného programu na prácu s kalendárom, ktorý podporuje formát ical.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky