úterý 5. září 2017

Založení sro na klíč

K zahájení procesu založení s. K nové firmě navíc získáte slevu na pražské sídlo společnosti. Informace o založení s. Založení společnosti s. Poskytujeme i následný servis pro majitele obchodních společností, jako je pořádání valných hroma a realizace a zápis změn do obchodního rejstříku.

V případě dotazů na založení společnosti na klíč nás neváhejte kdykoli kontaktovat! Karolína Festová vedoucí divize společnosti na klíč ,,Rád bych vám za naší společnost poděkoval za příkladnou pomoc při založení společnosti a zajištění sídla. Velmi svižný a odborný způsob komunikace v nás zanechal jen ty nejlepší pocity.


Poradíme vám, jak nejlépe s. Kontaktovat nás můžete i telefonicky nebo e-mailem. Poskytneme vám všechny potřebné informace. Díky založení společnosti s ručením omezeným na klíč můžete podnikat již zítra.


Nechte všechny starosti se založením společnosti s ručením omezeným na nás, ušetříme vám spoustu času.

Navíc u nás máte jistotu, že založení společnosti na klíč provedeme rychle a bez jakéhokoli rizika. Při plánování a založení firmy vám zajistíme konzultace. Dbáme na to, abychom vyšli všem klientům maximálně vstříc.


Proto každé řešení je tvořeno individuálně a na míru. Platí pro založení společnosti na klíč nebo pro nákup ready made společnosti v případě, že si necháte sídlo na naší adrese. V rámci této služby nabízíme. Na vyžádání scanujeme a přeposíláme poštu klientům. Je samozřejmě možné zkusit akciovou společnost založit sám a vše obstarat vlastními silami.


V takovém případě však riskujete, že uděláte někde chybu, neboť se jedná o proces poměrně složitý, vyžadující určitou míru zkušeností a profesionality. Připravíme Vám společnost přesně podle Vašich představ. Novou firmu Vám založíme do jednoho týdne. SRO Vám dokážeme založit dokonce i ON-LINE, aniž byste museli kamkoli chodit. Pro založení společnosti s r. Obecně je možné říci, že zatímco společník s. Záleží na konkrétním typu založení a na tom, zda využijete i další z našich služeb, například vedení účetnictví či poskytnutí sídla společnosti.


Specifické a složitější společnosti naceníme individuálně. Kč včetně DPH, pokud by nešlo o opravdu obzvlášť komplikovanou úpravu.

Při založení nové obchodní společnosti , je nutno důsledně odlišovat dva okamžiky: Okamžik založení obchodní společnosti. Dočetli jste se v něm, co všechno je potřeba udělat pro založení podniku, čemu se při tom vyhnout, na co dbát, s čím počítat, nebo třeba co je dobré znát a mít v paměti. Také jste se v něm mohli dozvědět o možnosti koupení již předpřipravených základů v podobě společnosti na klíč nebo tzv. Doporučuji také případně při rozhodování porovnat i konečné ceny (tedy včetně úhrady za změny) při pořízení ready-made společnosti proti nákladům na založení společnosti vlastní. Celý proces založení firmy trvá běžně 2-týdnů, v případě komplikací se může doba založení firmy i výrazně protáhnout.


Náklady na založení společnosti činí, jen na notářských a správních poplatcích, několik tisíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky