pondělí 4. září 2017

Víza do austrálie

Kde víza podat, jaké jsou poplatky a jak vyplnit formulář najdete na stránce Cestovní Visitor víza 600. Studentská víza do Austrálie. Tranzitní vízum se nevyžaduje, pokud má občan ČR zajištěnou letenku pro odlet z Austrálie , neopustí tranzitní prostor letiště, jeho odlet se uskuteční do osmi hodin po příletu a má doklady požadované pro vstup do cílové země.


Avšak, víza do Austrálie nie je vôbec problém získať nakoľko patríme medzi pár „vyvolených“ krajín, ktorých občania sa pred cestou do Austrálie musia iba zaregistrovať na oficiálnej internetovej stránke. Jaká existují turistická víza do Austrálie ?

Při cestování do Austrálie , ať už za účelem cestování či krátké pracovní návštěvy, je nutné mít vyřízená turistická víza. Aktuálně jsou pro občany České republiky k dispozici dva druhy turistických víz a to eVisitor visa (subclass 651) a Visitor visa (subclass 600). Aké existujú turistické víza do Austrálie ? Pri cestovaní do Austrálie , či už za účelom cestovania alebo krátkej pracovnej návštevy, je potrebné vybaviť si turistické víza.


Pre občanov Slovenskej republiky sú v súčasnosti k dispozícii dva druhy turistických víz a to eVisitor visa (subclass 651) a Visitor visa (subclass 600). Chystáš se do Austrálie a potřebuješ si zařídit turistická víza ? Studijní víza do Austrálie s pracovním povolením.

S tímto vízem můžete v Austrálii studovat a pracovat až hodin týdně. Väčšina z vás, ktorí sa chystajú do Austrálie , volia možnosť študentských víz. Je to predovšetkým preto, že vďaka týmto vízam môžeš v Austrálii nielen študovať (či už na jazykovej, odbornej alebo vysokej škole), ale ak chodíš do školy viac ako týždňov, získavaš automaticky povolenie v Austrálii pracovať.


Využijte náš jednoduchý on-line systém pro podávání žádosti o vízum a usnadněte si dovolenou v Austrálii. Turistická víza vám umožní odcestovat do Austrálie za účelem cestování, návštěvy svých přátel, příbuzných nebo na krátkodobý studentský pobyt ( do týdnů). Vízum se uděluje na měsíců.


Jednorázová maximální doba je pouze měsíce, pak musíte Austrálii opustit a zase se můžete vrátit zpět na další 3. Kdo může žádat o víza do Austrálie ? Více než žádostí o víza do Austrálie , které vyřizujeme, tvoří žádosti o studijně - pracovní víza. O tyto víza může žádat kdokoli bez ohledu na věk, vzdělání a profesi. Přichází absolventi středních i vysokých škol, zaměstnanci, živnostníci, podnikatelé. Kto môže žiadať o víza do Austrálie ? Viac ako žiadostí o víza do Austrálie , ktoré vybavujeme, tvoria žiadosti o študentsko - pracovné víza.


O tieto víza môže požiadať ktokoľvek, nezáleží na veku, vzdelaní ani profesii. Prichádzajú sem absolventi stredných aj vysokých škôl, zamestnanci, živnostníci. Pomáháme Čechům do Austrálie.

Sdílíme zkušenosti, tipy a dáváme doporučení pro turistickou, studijní i pracovní cestu do Austrálie. Rozhodli ste sa cestovať do Austrálie alebo na Nový Zéland? Ak ste občanom SR, potrebujete víza. To znamená, že predtým než odletíte, musíte požiadať o víza zodpovedajúce účelu cesty.


A kdo má pod čepicí, přijde se zeptat na partnerská víza nebo třeba na demi pair program. Co jsem dělal a jak jsem se nakonec dostal do Austrálie. Víza mi na poprvé zamítli.


Proč jsem vlastně vůbec chtěl jet do Austrálie ? Má to své podmínky, například platný cestovní pas ještě měsíců po odletu z Austrálie , nesmíte mít tuberkulózu a musíte mít čistý trestní rejstřík. A ještě jedna věc, opustit území musíte do dnů po vstupu – subclass víza je 651. Celá tato procedura je zdarma. Pro cesty do Austrálie mají Čeští a Slovenští občané vízovou povinnost.


Je tedy třeba, abyste si před cestou do Austrálie požádali o správná víza. Austrálie rozděluje víza dle typů cest do Austrálie , či účelu za jakým do Austrálie jedete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky