pátek 15. září 2017

Pracovní právo poradna

Pracovněprávní konzultace Nevíte si s Vašim problémem rady? Neváhejte se na nás obrátit! Obratem se Vám ozveme s možností řešení i odměnou. Předmět Autor Kategorie Odp.


Prosím o radu ohledně pracovní doby, která zasahuje do nočních hodin. Vyšly jsme zaměstnankyním vstříc, aby mohly odpoledne dříve domů za dětmi, aniž by musely žádat o zkrácenou pracovní dobu.

Povolili jsme jim tedy práci od hodin ráno. Jenže se na tento čas vztahuje noční příplatek. Pracovní právo poradna - blog Blog poradny pracovního práva personálního serveru Hledampraci. Podle ustáleného teoretického výkladu to tak není, protože práce přesčas je v platném zákoníku práce definována jako práce nad „stanovenou týdenní pracovní dobu, přičemž je současně stanoveno, že u zaměstnanců s kratší pracovní dobou je prací přesčas až práce přesahující stanovenou týdenní pracovní dobu. Pojďme se podívat blíže, co můžete získat při využití této služby, jaká jsou tedy pozitiva a negativa.


Bezplatná právní poradna online zdarma pro všechny Počet stránek ve webu: 39. Naše poradna vznikla ve spolupráci s personální a vzdělávací agenturou Aditus Dotazy v naší pracovní poradně jsou rozděleny do skupin podle problematiky pracovně právní legislativy a téměř kopírují rozdělení, které uvádí Zákoník práce. Poradna společnost, pracovní právo.

Poradíme vám s problémy ve vztahu, s láskou, penězi, podnikáním i dovolenou. Stali jste se obětí podvodu? Poradenství ohledně předmanželských smluv a smluv mezi manželi týkající se společného jmění manželů, SJM při rozvodu, rozvody manželství a zrušení registrovaného partnerství, právní poradna a problematika nezletilých dětí, výlučná péče, střídavá péče, výživné k nezletilým či zletilým dětem, ostatní. Právní poradna poradí s rodinným právem. Dobrý den, jste v opravdu těžké pozici, nicméně, zaměstnavatel má právo , nikoliv povinnost vyhovět Vaší žádosti o změnu pracovní doby.


Je to zcela v jeho režii. Pracovně právní poradna je připravena i pro zaměstnavatele, kde Vám pomůžeme se zhotovením pracovní smlouvy a poradíme Vám, jak postupovat, když zaměstnanec porušuje podmínky. Ochraňte své podnikání před poškozením a mějte v pořádku všechny záležitosti týkající se zaměstnávání lidí.


Dočetla jsem se, že pokud má zaměstnanec kratší pracovní dobu, tak mu nemůže zaměstnavatel nařídit práci přesčas, kde přesčasem je míněno práce nad hod týdně. Telefonická právní poradna. Vyřešte naléhavý právní problém ihned. Okamžitě vám poradíme, jak ve vaší situaci postupovat z pohledu práva.


Předplaťte si svého právníka na telefonu. Pracovní dobu zaměstnance určuje zaměstnavatel, ve svém rozhodování však není neomezený. Pracovní dobou doba, v níž je zaměstnanec povinen vykonávat pro zaměstnavatele práci, a doba, v níž je zaměstnanec na pracovišti připraven k výkonu. Smlouva je sepsána jako DOHODA O PRACOVNÍ ČINNOSTI.


Vzhledem k poměrům na pracovišti, kde vůči novým agentůrním zaměstnancům probíhá šikanozní jednání, žádám o pomoc při hledání možnosti, jak v co nejkratší době ukončit tento prac.

Návštěva lékaře z důvodu vyšetření nebo ošetření je jednou z důležitých osobních překážek v práci a přísluší za ní zaměstnanci pracovní volno nebo pracovní. Mám nárok na nějakou náhradu, když se jedná o pracovní úraz? Před cca roky jsem měl nějaké šití na pohotovosti a po cca měsíci jsem dostal dopis s nějakým formulářem na vyplnění pracovního úrazu a poté přišla složenka s nějakou tisícovkou.


Nic jsem nikde nehlásil. Předem děkuji za případné rady. Zaměstnanec poškozený pracovním úrazem má právo na odstupné ve výši nejméně dvanáctinásobku průměrného výdělku. Přečtěte si rady, tipy a články s postupy z oblasti pracovního práva. Nevyplacená mzda, spory z pracovní smlouvy nebo dohody, odstupné, nemocenská, úraz v práci, atp.


Otázka pro právní poradnu: Prosím o odpověď zda pracovník při směnném provozu který si chce vzít dovolenou od 11.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky