čtvrtek 14. září 2017

Daňové formuláře k vyplnění

Aktuality a upozornění. Interaktivní formuláře , Excel a chytrá PDF. Dochází pouze k aktualizaci vybraných názvů a popisů položek formuláře a pokynů k vyplnění daňového přiznání k DPH ve vazbě na novelizovaný předpis zákona o DPH.


Finanční správa České republiky pravidelně připravuje formuláře ve formě chytrých PDF. Samostatná příloha k položce I.

Prohlášení poplatníka daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti k vyplnění v PC. Na této stránce naleznete ke stažení všechny potřebné daňové tiskopisy pro rok. Nejdůležitější a nejpoužívanější formuláře naleznete přímo ke stažení na levnedane.


Návod na vyplnění daňového přiznání k dani z příjmu fyzických osob. TIP: využijte interaktivní formuláře pro MS Excel. S nimi zvládnete daňové přiznání raz dva.


DPH, jedním k dani z příjmů a jedním k dani silniční a roční.

Excelu a dává je k dispozici široké veřejnosti. Připravte si přiznání k dani z příjmů online pomocí interaktivního formuláře pro. Všechny daňové formuláře na jednom místě. Vše potřebné pro daň z příjmu FO i PO, DPH, ze závislé činnosti.


Pokyny k vyplnění přiznání k dani silniční. Název formuláře a popis. Sekce, do kterých je formulář zařazen. Daň silniční Daň silniční Formulá.


Výnosy musí být podána, stejně jako poslal odděleně pro každý rok. IRS daňové formuláře. Na Měšci najdete všechny dostupné typy daňových formulářů. Jedná se o rezidenta ČR, vyplňuje tedy pouze identifikační údaje poplatníka a plátce. Odlišují se především dostupnými funkcemi, které je možné při práci s daňovými.


Daňové tiskopisy finanční a celní správy. Uvedené formuláře souhrnného hlášení a následného souhrnného hlášení jsou platné pro podání za období do 31. Klasické i interaktivní formuláře , odkaz na elektronické podání.

Pro všechny typy daní. Přiznání k DPFO (dani z příjmů fyzických osob) vz. Změny oproti předchozímu vzoru: Minimální změny. Související formuláře.


Tištěné, interaktivní a elektronické daňové tiskopisy pro aktuální zdaňovací období. Daň z příjmů FO ze závislé činnosti. Formuláře pro daňové přiznání Tiskopisy přiznání jsou k mání na finančních úřadech, nebo na internetu, liší se barvou podle druhu daně. SSZ formuláře k vyplnění e Podání – posílejte tiskopisy přes ePortál ČSSZ.


Díky službě ePodání lze zasílat vybrané tiskopisy, předepsané ČSSZ, elektronickou cestou, a to například i daňové příznání. Stačí mít zřízenu datovou schránku nebo uznávaný elektronický podpis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky