pátek 29. září 2017

Evropská společnost ready made

Pokud se rozhodnete podnikat, či ke svému podnikání potřebujete zařídit nebo vytvořit společnost , jsou právě tato řešení nejpohodlnější a hlavně nejrychlejší. Praha, Brno Odmítnutí právní odpovědnosti: Tento web neposkytuje rady právního ani jiného charakteru a neměl by být takto vnímán. Přes naši snahu aby byli poskytované informace a údaje co nejaktuálnější a nejpřesnější, nepřijímáme jakoukoli právní zodpovědnost za jejich obsah.


Skrývá v sobě velký bonus v podobě možnosti přesunout sídlo společnosti do kterékoli země Evropské unie. U nás nepotřebujete základní kapitál 120.

Mezinárodně uznávaná právní forma podnikání dodá vašemu byznysu důvěryhodnost a možnost operovat ve všech zemích Evropské unie - využijte možnost přemisťování sídla společnosti napříč evropskými státy a související daňovou optimalizaci. Tato společnost je založena pouze za účelem dalšího prodeje. Evropské společnosti tedy fungují v rámci každé země EU stejně a pro zahraniční partnery je tak tento typ společnosti známý.


Evropská společnost je založena na základě evropského práva. Prodej ready - made evropských společností. Zatímco Vám by založení evropské společnosti zabralo několik týdnů až měsíců, námi nabízené ready made evropské společnosti jsou ihned k dispozici. R, člen dozorčí rady, společnost zapsána do obchodního rejstříku v r.

Taková společnost je určena k prodeji a jejímu novému majiteli tak odpadají veškeré počáteční starosti. Ready made evropská společnost – česká zkratka ES nebo E. E (z latinského názvu Societas Europea) je společnost , která byla vytvořena výhradně za účelem jejího prodeje koncovému zákazníkovi. Nejoblíbenějšími právními formami při založení společnosti v Česku je společnost s ručením omezeným a akciová společnost.


Ale víte, že můžete své firmě dodat větší prestiž? Přeměňte ji podle práva Evropské unie, takže vznikne evropská společnost. Samotné založení představuje nesmírně náročný, striktně regulovaný administrativní proces, který vyžaduje existenci mezinárodního prvku.


Výhodou odkupu ready - made evropské společnosti je skutečnost, že se jejím vlastníkem může stát i osoba, která z důvodu výše uvedeného omezení založit evropskou společnost nemůže, anebo by to pro ni bylo neúnosně nákladné a komplikované. Obchodní společnosti, které jsou založeny pro následný prodej. Patří sem akciová společnost , společnost s ručením omezeným a evropská společnost.


Takovéto společnosti nemají žádné závazky, nikdy na ně nikdo nepodnikal. Mají splacený základní kapitál a jsou připraveny k převodu na nového majitele do hodin. SE je synonymem celoevropské prestiže a důvěryhodnosti, kterou byste jako národní akciová společnost u svých zahraničních obchodních partnerů získávali jen těžce a velmi zvolna. Může mít sídlo v jakémkoliv členském státě EU a má možnost přesunout své sídlo do jiného členského státu bez přerušení právní kontinuity společnosti – dochází jen ke změně legislativy, kterou se společnost řídí. Mnozí mají mnohem větší ambice, a to nabízet své služby a zboží v rámci celé Evropy.


A v tomto ohledu je skvělou volbou právě evropská společnost , označovaná též jako SE.

Nemusíte trávit volný čas po úřadech a společnost může být vaše do několika hodin! Kyperskou ready made SE lze zakoupit během jediného dne a začít ji okamžitě využívat. Dořešení všech formálních záležitostí na kyperském rejstříku je otázka několika týdnů. Stejně tak lze na Kypru vytvořit evropskou společnost , která bude založena na míru (tailor- made SE). V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou H 9 Krajský soud v Hradci Králové.


Výhody a odlišnosti evropské společnosti oproti běžné akciové společnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky