pondělí 25. dubna 2016

Založení sro za 1 kč

Nový občanský zákoník přinesl mnoho změn v oblasti podnikání, mezi jednu z hlavních patří i to, že od nového roku můžou budoucí podnikatelé založit s. Co vše je potřeba k založení firmy a jaké podmínky musíte splňovat? Poradíme Vám s postupem a poskytneme právní poradenství. Vás provede celým procesem založení firmy s. Cílem právní úpravy pak bylo zejména zlevnit zakládání SRO a umožnit založení již za 1EUR.

Toto se však nepovedlo úplně, jelikož v konečném důsledku je za notáře hrazeno celkem asi 5. Kč a rovněž je na živnostenském rejstříku účtován správní poplatek 1. Zakládání a prodej nových společností sro expres do hodin. Už nemusíte čekat na založení nebo koupi nové společnosti s. Nově pro Vás a dle Vašich požadavků založíme novou společnost s. Eseróčka za Kč ulehčují zakládání firem, nezapomeňte však na vyšší odpovědnost. Nízký základní kapitál, nižší důvěryhodnost.

Praxe daňových poradců napovídá, že právě údaje z obchodního rejstříku slouží pro řadu investorů a obchodních partnerů jako základní přehled o důvěryhodnosti firmy. Náklady na založení společnosti činí, jen na notářských a správních poplatcích, několik tisíc korun. Přesná cena založení s. Jedná se tedy o standardní společnost s. Vše o založení společnosti s. Stačí jen podepsat dokumenty a složit základní kapitál do banky.


GARANCE ZALOŽENÍ DO PRACOVNÍCH DNÍ. NASTAVTE SI NOVOU SPOLEČNOST. Kč : Příprava a koordinace registrace k DPH. Díl 2: Víte, že základní kapitál vaší s. Zaplatíme veškeré správní a notářské poplatky a Vy zaplatíte jen jednu Kč a společnost je jen Vaše.


Kč , poplatek za živnostenský list tisíc Kč , za koncesní listinu je poplatek tisíce Kč , poplatky za notářský zápis a související až tisíc Kč podle notáře a složitosti společenské. Firmu máte k dispozici ihned. Samozřejmostí je, že vyhovíme vašim individuálním požadavkům.


Cena sídla firmy je od 4Kč měsíčně. Musíte mít rozmyšlený název společnosti a její sídlo.

Nakonec musíte podat žádost o zapsání do obchodního rejstříku. Pro klienty jsme schopni vyřídit i EXPRESS, je za příplatek 3. Celkově se cena za založení s. Kč pokud nechcete zastoupit a nemáte rentgen. Unikátní systém založení firmy online Registrace IČ do hod. Možnost financování až do mil. Běžně ušetříte nákladů, které by jinak utratili za založení firmy přes advokátní kancelář či koupili již založenou ready-mady s. Jednoduchým postupem, pomocí registračního formuláře, který umožní přizpůsobit založení dle požadavků na míru.


Můžete založit firmu s kapitálem od Kč. Kč , na míru dle Vašich potřeb! Objednejte si založení společnosti s. Založení společnosti s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky