pátek 22. dubna 2016

Minuta po minute

In Minúta app our editorial staff is publishing original reporting from journalist of Dennik N, handpicking important news from news agencies, websites and social networks, editing it and publishing as short post in few sentences. Minúta vám stačí na to, aby ste vedeli všetko dôležité doma i vo svete. Denne vydáme asi 1krátkych správ s najdôležitejšími udalosťami.


Dôležité napíšeme do dvoch viet, zvyšok odkazujeme na zdroj. Ak je správa dôležitá, pošleme vám upozornenie.

Editoři Deníku N sledují aktuální dění, čtou za vás zpravodajské agentury a weby, kontrolují sociální sítě a vybírají pro vás jen ty důležité a zajímavé zprávy a informace. Každý den zveřejní alespoň stovku novinek doplněných odkazy, grafy, obrázky nebo videozáznamy. A v případě mimořádných zpráv nabídnou ještě více.


Vládna koalícia pripravuje návrh ústavného zákona o ochrane národných pokrmov. Aplikace kromě toho nabízí. Jeho cieľom bude najmä zabrániť tomu, aby rôzne cudzokrajné a záujmové skupiny zneužívali tradičné jedlá, ako sú bryndzové halušky či strapačky, na infiltráciu škodlivých myšlienok do slovenskej spoločnosti.


Policie v Plzni zadržela muže, po němž dnes od rána pátrala.

Vyhlásila v souvislosti s tím pátrání po jednatřicetiletém ozbrojeném Slovákovi. Od redakcie Denníka N. Editori Denníka N sledujú aktuálne dianie a všetky nové a dôležité informácie zhutňujú do jednej alebo dvoch viet. Pavol Rusko po pojednávaní tvrdí, že obžaloba v prípade objednávky vraždy Sylvie Volzovej je vykonštruovaná. Prokurátor oponuje, že on to tak vôbec nevidí. Právnik Silvie Volzovej Roman Kvasnica hovorí, že prípad sa výrazne posunul, a označuje za vylúčené, že Volzová chcela ublížiť Ruskovi.


Book Cheap Hotels Online. Najrýchlejšie spravodajstvo na slovenskom Twitteri. Po nej vypovedal terajší riaditeľ televízie Matthias Settele, ktorý existenciu zmeniek vylúčil. Neskôr pokračoval vo výpovedi bývalý novinár, niekdajší príslušník SIS a Kočnerov bývalý kamarát Tóth, jeho výpoveď bola neverejná, ale podľa skôr dostupných informácií vypovedá proti Kočnerovi a tvrdí, že zmenky sú sfalšované. Minúta po minúte sú správy, ako by mali na smartfóne mali byť.


Podporuje zobrazovanie obrázkov a náhľadov z videí a možnosť zobraziť celú správu na stránkach Minúty po minúte. Rozšírenie je open source, licencované pod GNU GPLv2. Dömeová hovorí, že Kuciak sa po Kočnerových vyhrážkach nebál.


Rozprávali sme sa o tom telefonáte, pýtala som sa ho, či sa nebojí, a povedal, že nie. Priamo s Jankom som to rozoberala s omeškaním trištvrte roka, keď sa to udialo, bola som na materskej.

Lidé v čele se studenty tehdy ukázali, že se přestávají bát, komunistický režim zase prokázal, kam až je schopen zajít, aby se udržel u moci. Připomeňte si, co se tehdy odehrálo. After a minute or two, his friend turned a head back. Po minucie albo dwa, jego przyjaciel zawrócił głowę.


I held her for a minute , making up my mind. Trzymałem w ramionach ją przez minutę, składając się na mój umysł. And in a minute or two I was all right again. I za minutę albo dwa byłem w porządku jeszcze raz.


Vitajte pri minúte po minúte na ceste z Bratislavy do Galanty, ktorá má približne kilometrov. Predstavte si, že je streda, 7. Odísť z rozbehnutej oslavy chce odvahu, no nie je dôvod váhať. Ako však vyjsť z budovy, keď sa vonku ženia všetci čerti? Ráno mám byť v redakcii. Autodopravcovia štrajkujú v Bratislave pred Klientským centrom.


Denne sa na nej totiž objaví viac ako stovka aktuálnych správ z celého sveta, medzi ktorými samozrejme nechýbajú ani tie naše. BEST HACKS FOR EXTREME SITUATIONS Survival hacks and skills are essential for anyone who lives in the city or in wildness.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky