středa 20. dubna 2016

Evidence došlé pošty

Program automatizuje většinu činností spojených s touto správou a umožňuje pořizování i správu z více počítačů v síti najednou. Nabídne se přehled již zaevidovaných zásilek. Pokud otevíráte Došlou poštu poprvé, je tento přehled prázdný.


Potřebujete mít přehled o dopisech, psanách a zásilkách, které přichází či odchází z Vaší společnosti? Snadné zpracování pošty. I každodenní práce s poštovními a listovními zásilkami může být jednoduchá a efektivní!


Zobrazí se se přehled již zaevidovaných zásilek. Před založením prvního záznamu do došlé pošty je nutné vytvořit alespoň jednu řadu schránek. Elektronická evidence listinné pošty.


Jak získat přehled korespondence s firmou. Pošta k vyřízení a další filtry. Vytvoření ePA pro Českou poštu. Předchozí obrázky Další obrázky. Cena s DPH 9Cena bez DPH 8Kč.


Kromě běžné evidence přijatých zásilek (např. odesílatel, datum přijetí, podací číslo zásilky) můžete evidovat řadu dalších doplňujících informací a dále se zásilkou pracovat. Evidence pošty odeslané. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Vyplníme Datum přijetí zásilky a Směr nastavíme na Přijatá.


Pokud existuje na straně odesílatele nebo na naší straně Jednací číslo, doplníme ho do příslušného políčka. Doklad bude jednoznačně identifikovat zásilku v rámci celé evidence pošty. Podstatně lepším řešením je zapisování došlé pošty do sešitu a následné přesně definované ukládání.


Zůstává definované ukládání pošty do šanonů, místo zapisování do knihy se zapisuje do počítačové evidence. Bonanza poskytuje podrobnou evidenci přijaté a odeslané pošty - listovní, e-mailové, z datových schránek i jiné. Příjem zpráv z datových schránek s vazbou do spisů, evidence došlé a odeslané pošty , rozesílání e-mailů.


Služba je zaměřená na velkoobjemové zpracování došlé a vypravené pošty , spojené s převzetím a správou podatelny klienta. Zpracování zásilek je základní činností pošty , navíc máme unikátní přístup k logistické síti a poštovním technologiím. Každá zásilka bude pod dohledem.


Rychle zjistíte, kdy byla registrována a jak putovala firmou. Zásilky budete moci fulltextově vyhledávat, filtrovat a třídit podle odesílatele, stavu a dalších parametrů. Solid Converter PDF 10. Umožňuje snadný převod celých nebo vybraných částí PDF dokumentů do formátu Microsoft Wor extrakci tabulek ve formátu Microsoft Excel nebo uložení snímků z. Kromě standardně dodávaného ceníku České pošty je možné do systému zadat ceníky jiných doručovacích služeb (Messenger, DP…) či najaté přepravní společnosti.


Stejně důležitá je i evidence došlé pošty do firmy, kdy přišla a komu byla předána k vyřešení. Doru čené dokumenty se evidují v knize došlé pošty a dokumenty odesílané z organizace se evidují v knize odeslané pošty. Kniha došlé pošty i kniha odeslané pošty je ozna čena názvem organizace, rokem, v němž je užívána a po čtem všech list ů. Tím se zjednodušuje celý proces vyřízení pošty , zvyšuje rychlost a přesnost práce i bezpečnost dokumentů.


Komplexní evidence a správa došlé a odeslané pošty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky