čtvrtek 11. března 2021

Ztráta malého technického průkazu

Potřebné dokumenty k vystavení duplikátu se liší dle toho, zdali došlo ke ztrátě, poškození či k odcizení malého či velkého technického průkazu. Dále je důležité rozlišovat, zdali o duplikát žádá fyzická nebo právnická osoba. V případě odcizení technického průkazu vozidla, je nutné k žádosti přiložit originál protokolu vydaný policií ČR.


Při vystavení duplikátu velkého technického průkazu (dále VTP) z důvodu ztráty, vyžaduje registr vozidel při nálezu původního VTP, tento dokument vrátit na příslušný úřad. Ihned po zjištění ztráty technického průkazu kontaktujte příslušný obecní úřad a místní oddělení Policie ČR.

Policie by vám na základě tohoto ohlášení měla vystavit potvrzení. Co dělat při ztrátě technického průkazu. Když se vám přihodí nemilá ztráta technického průkazu vozidla, tak je nutné co nejdříve požádat registr vozidel na příslušném obecním úřadě o nový. Je to možné provést buď osobně nebo v zastoupení jiné osoby, která bude mít plnou moc k jednání. Do kdy nahlásit ztrátu technického průkazu ? Co nejdříve to bude možné.


V podstatě neprodleně po tom, co jste ztrátu zjistili.

Pokud došlo k poškození nebo zničení technického průkazu , není situace tak horká. Stejně byste však měli tuto skutečnost řešit co nejdříve, hlavně u malého technického průkazu. Pomůžeme ji vyřešit za vás. Vydání duplikátu technického průkazu a osvědčení o registraci silničního vozidla (za ztracený, poškozený, odcizený) 1. Ztrátu, zničení, odcizení nebo poškození technického průkazu silničního vozidla nebo osvědčení o registraci silničního vozidla je vlastník nebo provozovatel silničního vozidla povinen neprodleně oznámit obecnímu úřadu obce s rozšířenou působností a požádat o vydání nového.


Pojmenování (název) životní situace. Se Subaru Levorg na Nürburgring Nordschleife. Univerzální řešení obvykle nefungují, ovšem existují výjimky potvrzující pravidlo. Je Subaru Levorg jednou z. O vydání malého nebo velkého technického průkazu se žádá na evidenci vozidel u kteréhokoliv obecního úřadu s rozšířenou působností. Při zastupování provozovatele je nutno doložit plnou moc.


Osvědčení o registraci vozidla. Vystavení RZ za ztracenou, odcizenou nebo poškozenou (motocykl ks). Jizda bez technickeho prukazu TAZATEL 12.


Dobry den, chtela jsem se zeptat, jiz pred tydnem jsem koupila v bazaru ojete auto kde mi rekli ze mi technicky prukaz prijde na adresu. Ztráta osvědčení o registraci vozidla část I.

Redakce Nestává se to příliš často, větší pravděpodobnost ztráty dokladu se nejčastěji týká občanského průkazu , ale i přesto může dojít na situaci, kdy nemůžete dohledat technický průkaz od vozidla. V případě ztráty, poškození, odcizení nebo zničení technického průkazu nebo osvědčení o registraci silničního vozidla je nutné žádat u úřadu obce s rozšířenou působností, který vede agendu registru vozidel do pracovních dnů ode dne, kdy změna nastala. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. TP), správní poplatek v případě poškození, ztráty, odcizení 10- Kč.


Duplikát technického průkazu. Při jednání je nutno předložit: občanský. Dobrý den,mám dotaz ohledně výroby nového malého technického průkazu ,před třemi měsíci jsem koupil automobil od pána z Plzně se kterým mám sepsanou kupní smlouvu a mám velký technický prukaz a zelenou kartu,ale auto je psane na předchozího majitele z Litvínova,který se mnou přestal komunikovat,a já jsem. Základní informace k životní situaci: Životní situace se týká registrace vozidla a jeho provozování, případně nakládání s ním.


Neustále potkáváme na silnici pomalejší (a někdy i nebezpečnější) řidiče, ale jak správně ostatní vozidla předjíždět, abychom nikoho neohrozili.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky