úterý 13. března 2018

Consulatul roman moldova

România a contribuit la îmbunătățirea condițiilor în instituțiile preșcolare din Republica Moldova ! Acest sistem informatic modern va permite cetăţenilor români să acceseze informaţii consulare de calitate într-un mod eficient şi transparent, beneficiind de un confort crescut datorită posibilităţii de a interacţiona online cu personalul Ministerului Afacerilor Externe, de a trimite solicitări prin mijloace electronice fără a mai fi nevoiţi să se deplaseze in mod repetat la. Mesajul premierului Ludovic Orban cu prilejul Zilei Naționale a României, Decembrie. Sărbătorim în acest an Ziua Națională a României cu împlinirea faptului că am reușit să lăsăm în urmă, prin vot, ceea ce a frânat progresul pe care ni l-am dorit după căderea comunismului.


Discursul Președintelui României, Klaus Iohannis, susținut în cadrul recepției oferite cu ocazia Zilei Naționale a României.

Excelențe, Doamnelor și domnilor, Dragi români, Astăzi este cea mai emoționantă sărbătoare a națiunii noastre. Adresă: Strada Sfântul Nicolae, nr. PROGRAMARI ONLINE - WWW. Consulatul General al României în Bălţi.


N ATENȚIA SOLICITANȚILOR DE SERVICII CONSULARE. Mesajul ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu cu ocazia Zilei Naţionale a României. The binding between a synonym and its base object is by name only.

Iar unii, care au iubit întotdeauna să fie printre primii, au venit pe răcoare şi pe lună, să ocupe rând. La eveniment au luat parte membri ai Guvernului, ai Parlamentului, reprezentanți ai administrației publice municipale, ai corpului diplomatic și consular, precum și exponenți ai mediului academic și de afaceri din Republica Croația. Titularul unui pașaport cu domiciliul în R. Moldova nu are dreptul să dețină carte de identitate românească. Va putea obține cartea de identitate românească dacă solicită, personal, la serviciul de evidenta persoanelor, stabilirea domiciliului în România, caz în care pașaportul de cetățean român cu domiciliul în R. This feature is not available right now. Programul de lucru cu publicul.


Please try again later. Ziua Unirii Principatelor Române sărbătorită prin rugăciune la Parohia Intrarea Domnului în Ierusalim din Ostia. Condiţii de intrare şi regim de şedere. Cetăţenii români au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul namibian.


Cetățenii români care călătoresc în acest stat în scop turistic sau pentru scurtă ședere și se încadrează într-una din categoriile menționate mai jos, pot obține viza de intrare, pentru șederi de până la de zile, direct la aeroportul internațional Hosea. Apelurile telefonice nu vor fi suprataxate. Supporting the implementation of the migration and development component of the EU- Moldova Mobility Partnership This web site was developed with the assistance of the European Union.


The contents of this web site are the sole responsibility of International Organization for Migration and can in no way be taken to reflect the views of the European Union. Una dintre facilități este și.

Ambasada României în Republica Moldova , Chișinău (Chisinau, Moldova ). Este necesară o programare pentru a depune cerere de eliberare a unui pașaport. Minorul va putea obține un pașaport de cetățean român cu domiciliul în R. Moldova dacă cel puțin unul dintre părinți are pașaport de cetățean român cu domiciliul în R. Brescia, în vederea prestării serviciilor consulare. Adresa localului unde se va desfășura activitatea este: or. Cetăţenii Republicii Moldova sunt obligaţi să declare transcrierea acestor acte de stare civilă, în termen de luni de la întoarcerea în ţară sau de la primirea din străinătate a certificatului de stare civilă, a copiei sau extrasului de pe actul de stare civilă.


La manifestare au participat aproximativ 1de persoane.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky