úterý 4. října 2016

Vízum srí lanka

Pro vstup a pobyt na území cizího státu musejí občané ČR splňovat podmínky stanovené jeho zákony. Ke sdělování aktuálních podmínek vstupu a pobytu na území cizího státu je příslušný zastupitelský úřad daného státu. Platnost pasu při příletu musí být ještě minimálně měsíců. Doporučujeme udělat registraci z pohodlí vašeho domova abyste se následně vyhnuli nepříjemnému čekání ve frontě, po příletu u imigračních přepážek.


Buddhista zarándokhelyek, egzotikus tájak, gazdag növény és állatvilág, hatalmas esőerdők, tea, változatos-ízletes konyha, barátságos emberek.

Do let věku dítěte je vízum zdarma, poté už za plnou cenu. Vízum na dny zdarma. Potřebujete vízum , takzvanou Registraci ETA. Naše vízové oddělení vám ji pomůže zařídit.


Lanka je velmi oblíbenou a exotickou destinací. Návštěvníci obdivují zejména největší město Kolombo, budhistické chrámy, nádherné pobřeží, hory ve vnitrozemí a deštné pralesy. Cestovatelé sem jezdí i pozorovat želvy, které kladou vejce do písku na pláži.


Be nem töltött éves korig a vízum ingyenes!

O vízum můžete zažádat přímo na letišti, kde vám ho vyhotoví na počkání. Stejně jako u online verze vyplníte stejný formulář. Je to první díl našeho seriálu. Doufáme, že se v něm dozvíte užitečné informace a také Vás pobaví.


Electronic Travel Authorization (ETA). Držitelé cestovních pasů ČR mohou v případě potřeby získat turistické vízum pro vstup do Indie na pobočce IVS v. Registraci ETA je možné vyřídit také po příletu do země u specializovaných přepážek na letišti. Srí lanka - žádost ETA. Poplatek za registraci v takovém případě je vyšší než při vyřízení online.


Podmínky vstupu však doporučujeme před cestou ověřit u příslušného zastupitelského úřadu. Po zaplacení se Vám zobrazí tato stránka s referenčním číslem. Do jednoho dne byste měli získat potvrzení. Mně přišlo téměř obratem.


I understand that any false or misleading statement may result in the permanent refusal of an ETA or denial of entry into Sri Lanka. Pokud Vám potvrzení nedorazí. Přesto si o něj ale musíte požádat, a to online.


O tom se dočtete více na stránkách ambasády.

Nejméně nevinných dětí bylo mezi obětmi teroristických útoků. Két hatalmas folyódelta - a Mekongé délen és a Vörös folyóé északon - határolja e hosszan elnyúló országot. A buja esőerdő lábánál zöldellő rizsföldek között festői falvak bújnak meg, melyekben a világ talán legkedvesebb emberei laknak. Při příletu na ostrov se musíte prokázat zpáteční letenkou a dostatkem peněz k pobytu na Šrí Lance (USD na den).


Za tímto účelem obdržíte po letu povolení k vstupu na letiště. Samozřejmě, že tento postup bude nějaký.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky